Παναιτωλικός : Συμφώνησε με Τραϊανό Δέλλα

Παναιτωλικός : Συμφώνησε με Τραϊανό Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας θα είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας και αναμένεται σήμερα στο Αγρίνιο για τις υπογραφές.

Ο Παναιτωλικός βρήκε τελικά τον νέο προπονητή του. Αυτός θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μάκη Χάβου στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου.

Ο πρώην τεχνικός των ΑΕΚ και Ατρομήτου συμφώνησε με τη διοίκηση του Παναιτωλικού και θα μεταβεί στο Αγρίνιο, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας θα γίνουν γνωστά εντός της ημέρας.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2012 από την ΑΕΚ, στην οποία έμεινε μέχρι το 2015. Μαζί της υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική και την οδήγησε από την Β’ και πάλι στη Superleague το 2015.

Στον Ατρόμητο πήγε τον Νοέμβρη του 2015 και κάθισε ως τον Σεπτέμβρη του 2016. Η σεζόν είχε ξεκινήσει με δύο ήττες και απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ