Πανιώνιος : Υπογράφει ο Οφκίρ

Πανιώνιος : Υπογράφει ο Οφκίρ

Την δεύτερη μεταγραφή του, μετά του Χρήστου Τασουλή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Πανιώνιος, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τον Μοχάμεντ Οφκίρ.

Ο Πανιώνιος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) να ανακοινώσει την απόκτηση του Μοχάμεντ Οφκίρ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους κυανέρυθρους και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μασούντ.

Μετά την οριστική συμφωνία και την ανακοίνωση της μεταγραφής του Χρήστου Τασουλή στον Πανιώνιο, ο Οφκίρ είναι ο επόμενος που θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ιστορικό.

Όμως από ότι φαίνεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν θα σταματήσει εδώ, διότι η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο των κυανέρυθρων ψάχνει στην ευρωπαϊκή αγορά για μέσο, που θα έχει δημιουργικές ικανότητες.

Ο λόγος είναι το γεγονός πως χάλασε η μεταγραφή του του Ιρανού μέσου, Αχμάντ Αμπντολζαντέχ, κάτι που αναγκάζει τους ανθρώπους του Πανιωνίου να κοιτάξουν εκ νέου στη συγκεκριμένη θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τα μεταγραφικά, στον Ιστορικό σκέφτονται την αποχώρηση του Γιάννη Κάργα, αφού δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ