Παναθηναϊκός : Προχωρημένες οι επαφές του Παναθηναϊκού, φεύγει άμεσα ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός : Προχωρημένες οι επαφές του Παναθηναϊκού, φεύγει άμεσα ο Κουρμπέλης

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr, ολοκληρώνεται από μέρα σε μέρα η πώληση του Κουρμπέλη σε ομάδα του εξωτερικού, έναντι ποσού που ξεπερνάει τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Ραγδαίες οι εξελίξεις.

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της πώλησης του Δημήτρη Κουρμπέλη σε ομάδα του εξωτερικού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ασφαλείς πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές τις τελευταίες ώρες με ομάδα του εξωτερικού και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την πώληση του παίκτη.

Οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ, με τους πράσινους να κάνουν προσπάθειες προκειμένου να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την τιμή του παίκτη.

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος όλες τις προηγούμενες μέρες δούλευε την υπόθεση του Έλληνα αμυντικού μέσου, για τον οποίο ανέφερε στο πρόσφατο ΔΣ της ΠΑΕ πως θα έρθει πώληση η οποία θα ικανοποιεί οικονομικά τον Παναθηναϊκό.

Και φαίνεται πως το έκανε λόγω της σιγουριάς του και των επαφών του, αφού πλέον η αποχώρηση του Έλληνα μέσου είναι προ των πυλών. Είναι σημαντικό, δε, να τονίσουμε πως ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται σε συμφωνία προκειμένου να πάρει όλα τα χρήματα από την πώληση του παίκτη «μπροστά», όπως συνέβη και με τον Βλαχοδήμο και να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα.

Είναι πολύ πιθανό το ματς στη Λιβαδειά το Σάββατο να είναι το τελευταίο του Κουρμπέλη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ υπάρχει και το σενάριο να μην ταξιδέψει καν για τη Βοιωτία ο Έλληνας παίκτης και να υπογράψει μέχρι την Παρασκευή στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Θυμίζουμε πως από την πώληση του Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να δώσει το 25% στον Αστέρα Τρίπολης, που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ