Με Βαλμπουενά στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Με Βαλμπουενά στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να ταξιδεύει κανονικά στη Θεσσαλονίκη. Εκτός Μορ και Λάζαρος

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει μετά από σχεδόν τρεις μήνες στη δράση, αντιμετωπίζοντας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των play off.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αφήσει τη δουλειά για την επιστροφή στους τίτλους στη μέση και μετά τον κορωνοϊό θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά, αν γίνεται και από την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Δικέφαλο του βορρά.

Το +14 είναι μια διαφορά ασφαλείας, όμως ο Ολυμπιακός δεν εφησυχάζει και πάει για το διπλό στην Τούμπα, όπως συνέβη και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου και μετά την προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του στη Θεσσαλονίκη, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν ο Εμρέ Μορ, αλλά και ο τραυματίας Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των Play Off της Super League. Αμέσως μετά ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ