L’Equipe : Πρόταση της Ρεν για Πρίγιοβιτς

L’Equipe : Πρόταση της Ρεν για Πρίγιοβιτς

Επίσημη πρόταση της Ρεν για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποκάλυψε η έγκυρη γαλλική εφημερίδα L'Equipe. Ποια η στάση του ΠΑΟΚ, που δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων έχει προσελκύσει ο αρχισκόρερ (14 γκολ φέτος, 24 σε 42 ματς συνολικά με τον Δικέφαλο» ο ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με την Ρεν να μπαίνει και αυτή στο κόλπο της απόκτησης του υψηλόσωμου Σέρβου φορ.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η L’Equipe, ο γαλλικός σύλλογος κατάθεσε επίσημη πρόταση, ύψους 3.500.000 ευρώ, με τους Θεσααλονικείς ωστόσο να την αρνούνται και να μην μπαίνουν ουσιαστικά καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, θεωρώντας πολύ λίγα τα προσφερόμενα χρήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα της Βρετάνης αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση, του όνομα του «Πρίγιο» ακούστηκε και για τη Λεβάντε μέσω της ιστοσελίδας «superdeporte.es», ενώ προ ημερών ο Γιώργος Σαββίδης ανήρτησε στο Instagram Story μια φωτογραφία του 27χρονου γράφοντας «not for sale», θέλοντας να περάσει έτσι το δικό του μήνυμα. Αναμένοντας, λοιπόν, τις εξελίξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ