Ατρόμητος : Λύση συνεργασίας με Οριόλ

Ατρόμητος : Λύση συνεργασίας με Οριόλ

Τη λύση της συνεργασίας του με τον Τζόαν Οριόλ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τον Ισπανό αμυντικό να αποχωρεί μόλις πέντε μήνες μετά την άφιξή του στο Περιστέρι.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Τζόαν Οριόλ δεν υπολογίζεται από τον Νταμίρ Κάναντι. Αγωνίστηκε, άλλωστε, μόλις δύο φορές με τη φανέλα του Ατρομήτου και μάλιστα σε αγώνες για το Κύπελλο, κόντρα σε Κέρκυρα (67′) και Τρίκαλα (74′).

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν εδώ και μέρες σε συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας τους και αυτή ανακοινώθηκε σήμερα από τους Περιστεριώτες, με τον 31χρονο Ισπανό αριστερό μπακ να αποχωρεί μόλις πέντε μήνες μετά την άφιξή του στον Ατρόμητο, ως ελεύθερος από τη Μαγιόρκα.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η παραχώρηση του τερματοφύλακα Χρήστου Θεοδωράκη στην Καλλιθέα, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζουμε πως ο Ατρόμητος έχει ήδη αποκτήσει τον 26χρονο Αυστριακό μπακ Εμάνουελ Σάκιτς, ο Γιαταγανάκης επέστρεψε από το δανεισμό του στον Εθνικό Πειραιά, ο Τσατσόπουλος πήγε στην Καλαμάτα για έξι μήνες, ενώ επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν οι Λαζαρίδης και Στρούγγης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου για τον Οριόλ

Λύθηκε σήμερα εξάλλου κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού Τζόαν Οριόλ. Τον ευχαριστούμε για την άψογη επαγγελματική του στάση και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ