Συμφωνία για δανεισμό του Μολέδο, μένει το «ναι» του παίκτη

Συμφωνία για δανεισμό του Μολέδο, μένει το «ναι» του παίκτη

Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού ΠΑΟΚ για εξάμηνο δανεισμό του Μολέδο στους Θεσσαλονικείς. Κάτσε και Κωνσταντινίδης στο Τριφύλλι. Η εκκρεμότητα με το ΟΚ του Βραζιλιάνου.

Παίκτης του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το προσεχές καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ροντρίγκο Μολέδο. Στη συνάντηση που είχε ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος με τον Λούμπος Μίχελ πριν από λίγο οι δύο πλευρές φέρεται να συμφώνησαν να πάει ο Βραζιλιάνος στον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και με οψιόν αγοράς.

Η συμφωνία δεν επιβεβαιώνεται ακόμη από τον Παναθηναϊκό, καθώς πρέπει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι και χθες το βράδυ ετοίμαζε τα πράγματά του για τη Βραζιλία. Ωστόσο, θεωρείται θέμα χρόνου, πλέον, να βρεθεί η χρυσή τομή και ο 30χρονος αμυντικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Από τη στιγμή που η Ιντερνασιονάλ δεν έδινε χρήματα στους πράσινους, εκείνοι ήθελαν να δώσουν τον παίκτη στον ΠΑΟΚ ώστε να επωφεληθούν τουλάχιστον από έμψυχα ανταλλάγματα. Ο Παναθηναϊκός επί της ουσίας κερδίζει δύο ποδοσφαιριστές για τουλάχιστον έξι μήνες από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, κάτι που είχε ανάγκη ο Ουζουνίδης προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ.

Την ίδια ώρα, η εξέλιξη σαφώς και ευνοεί τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού ο Μολέδο ήταν ο πρώτος του στόχος εξ αρχής για το κέντρο της άμυνας, ενώ στο διάστημα μέχρι το καλοκαίρι θα γίνουν προσπάθειες από πλευράς Θεσσαλονικιών για να λυθεί το θέμα με την Ιντερνασιονάλ (έχει υπογράψει προσύμφωνο ο Μολέδο) και να συνεχίσει ο Βραζιλιάνος στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ