Αστέρας Τρίπολης : Κωδικός γκολ!

Αστέρας Τρίπολης : Κωδικός γκολ!

Η ανάγκη επίτευξης γκολ στον Αστέρα Τρίπολης είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση κόντρα στον Ατρόμητο.

Υπάρχει η μία όψη. Ο Αστέρας είναι αήττητος εδώ και εφτά αγωνιστικές. Σημαντικό, για ομάδα της επαρχίας, είναι και σπάνιο. Αλλά υπάρχει και η άλλη όψη. Ο Αστέρας δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τρία 90λεπτά του. Είναι και αυτό προς αξιολόγηση…

Γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό αυτό να το διορθώσει, από τη στιγμή που η επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή του είναι για το Κύπελλο. Με συνθήκες που έχουν ήδη διαμορφωθεί. Ο Αστέρας είχε χάσει 0-1 από τον Ατρόμητο στην έδρα του και αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση, πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει.

Αν δεν βάλει, ακόμη και αν δεν φάει, προημιτελικά δεν έχει. Οπότε, η ξηρασία στα γκολ φαίνεται τώρα πιο έντονη. Ο Αστέρας μετράει πια τρία σερί 90λεπτα χωρίς να έχει βάλει γκολ.

Αστέρας – Παναιτωλικός 0-0 (πρωτάθλημα)
Αστέρας – Ατρόμητος 0-1 (κύπελλο)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας 0-0 (πρωτάθλημα)

Τρία σερί, για μια ομάδα που έχει ως φύση της το επιθετικό παιχνίδι, το λες όχι απλώς θέμα, αλλά πρόβλημα. ίσως το πιο σημαντικό από όσα έχει να αντιμετωπίσει ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος σαφώς και βελτίωσε την εικόνα της ομάδας από τότε που ανέλαβε, σαφώς την ανέβασε πολύ βαθμολογικά, αλλά τώρα καλείται να κάνει κάτι ακόμη.

Το παράδοξο είναι ότι στην αμέσως προηγούμενη τριάδα αγώνων του, πριν εκείνους στους οποίους έμεινε στο μηδέν, είχε βάλει 9 γκολ. Τρία σε κάθε ματς, δηλαδή. Αλλά αυτό δεν είναι κανόνας.

Το λέμε, διότι ο Αστέρας έχει επαναλάβει φέτος άλλη μία φορά το μηδέν στα τρία ματς πρωταθλήματος. Κατά σειρά με Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ.

Συνολικά μάλιστα, από τους 16 φετινούς αγώνες στην Super League, έχει μείνει στους έξι χωρίς γκολ. Είναι πολλοί:
Ξάνθη – Αστέρας 0-0
Ατρόμητος – Αστέρας 1-0
Αστέρας – Πανιώνιος 0-1
ΠΑΟΚ – Αστέρας 2-0
Αστέρας – Παναιτωλικός 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας 0-0

Στους μισούς πάντως, πήρε βαθμό. Αλλά το ματς με τον Ατρόμητο την Πέμπτη, δεν έχει τέτοιες παραμέτρους. Το 0-0 δεν σημαίνει τίποτε άλλο, παρά αποκλεισμό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ