Τα 4 «θέλω» του Γκαρθία στην πρώτη του ομιλία!

Τα 4 «θέλω» του Γκαρθία στην πρώτη του ομιλία!

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε στους νέους παίκτες του τη φιλοσοφία του, αλλά και τι απαιτεί από την παρουσία τους στο Ρέντη.

Ο Οσκαρ Γκαρθία έπιασε δουλειά. Ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάστηκε χθες και γνωρίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τους νέους του ποδοσφαιριστές, ενώ έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Πριν την έναρξη του προγράμματος, όμως, ο 44χρονος τεχνικός εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μέρος της προπονητικής του φιλοσοφίας, αλλά και πώς θα δουλέψουν από εδώ και πέρα.

Στην ομιλία του, που διήρκεσε αρκετά λεπτά, ο Γκαρθία εξήγησε πως από εδώ και πέρα όλες οι προπονήσεις θα γίνονται με μπάλα. Ξεκαθάρισε ότι η πειθαρχία είναι αδιαμφισβήτητη με τον ίδιο στον πάγκο, μίλησε λόγο για το ποδόσφαιρο που του αρέσει και παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών, καθώς δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος.

Αφού χαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους», ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ξεκίνησε την ομιλία του, αναφέροντας τα εξής: «Χαίρομαι που είμαι εδώ και θα δουλέψουμε για τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια της διοίκησης. Σήμερα θέλω να σας εξηγήσω κάποια πράγματα σχετικά με το πώς δουλεύω εγώ και οι συνεργάτες μου.

1) Θέλω να ξέρετε ότι μου αρέσει το παιχνίδι στις προπονήσεις. Και για αυτό όλες οι ασκήσεις που θα κάνουμε θα περιλαμβάνουν μπάλα.

2) Απαιτώ να έχουμε πειθαρχεία σαν ομάδα, να σεβόμαστε ο ένας το άλλον. Θέλω να σέβεστε το επιτελείο μου και όσους εργάζονται για αυτή την ομάδα. Αλλά και να σέβεστε την ίδια την ομάδα. Για παράδειγμα, όταν ένας παίκτης βγαίνει αλλαγή ή δεν παίζει, δεν γίνεται να αντιδράει και να παρουσιάζει άσχημη εικόνα. Ημουν ποδοσφαιριστής και ξέρω πώς είναι, αλλά δεν γίνεται να μην χαίρεστε όταν νικάει η ομάδα ή να μην πανηγυρίζετε τα γκολ μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και σαν ομάδα να δείχνουμε καλή εικόνα, μέσα και έξω από το γήπεδο.

3) Θέλω να παίξουμε ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, με αρχές και με μυαλό, αλλά και με όλους να δίνουν το 100%.

4) Θα μάθετε ακόμη περισσότερα για τον τρόπο μου μέσα από τη δουλειά μας στο γήπεδο. Δεν θέλω να αλλάξω πολλά στο παιχνίδι μας. Είμαστε σε μισά της σεζόν και θα είναι δύσκολο να κάνουμε πολλές αλλαγές. Θα προσθέσω κάποια στοιχεία στον τρόπο που παίζουμε, τα οποία θεωρώ απαραίτητα, αλλά δεν θα αλλάξουμε τα πάντα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και για αυτό θέλω από όλους να είστε προσεκτικοί και να δουλεύετε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ