Ατρόμητος: Προηγήθηκε με 2 γκολ στο ημίχρονο μετά από 11 αγωνιστικές

Ατρόμητος: Προηγήθηκε με 2 γκολ στο ημίχρονο μετά από 11 αγωνιστικές

Τα τέρματα των Ουάρντα και Ντάουντα έστειλαν τον Ατρόμητο στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων στο ματς με τον Απόλλωνα, κάτι το οποίο συμβαίνει μόλις για 2η φορά στο πρωτάθλημα!

Ο Ατρόμητος επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης (3-0) χάρη στα τέρματα των Αμρ Ουάρντα στο 4′, Ντάουντα στο 9ο λεπτό και Ντιγκινί στο 86′ της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague. Αυτή είναι η έκτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που ο Ατρόμητος προηγείται στο σκορ στο ημίχρονο του αγώνα και μόλις η δεύτερη στην οποία προηγείται με δύο γκολ διαφορά!

Όσοι αναφέρονται στην μαγική πορεία του φέτος στο πρωτάθλημα (4η θέση με 33 βαθμούς συγκομιδή) κάνουν ειδική μνεία στον τερματοφύλακα της ομάδας Ανδρέα Γιαννιώτη και στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Πράγματι οι Περιστεριώτες έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχοντας δεχτεί μονάχα 8 γκολ. Αλλά και η επιθετική τους λειτουργία δεν υστερεί σε τίποτα (τέταρτη καλύτερη επίθεση στη Superleague).

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Περιστερίου έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα να προηγηθεί σε έξι παιχνίδια στο ημίχρονο, εξ’ αυτών μόλις σε δύο, με δύο τέρματα διαφορά!

Πιο αναλυτικά, οι Πρίγκιπες της δυτικής όχθης πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια την 2η αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό χάρη στο τέρμα του Ντιγκινί στο 33′. Την 5η αγωνιστική κόντρα στην Λαμία όταν οι Ουάρντα (δις) και Μανούσος έδωσαν στους Περιστεριώτες αέρα τριών τερμάτων από το 35′ του αγώνα.

Επιπλέον, την 9η αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς ενάντια στην Ξάνθη, με σκόρερ τον Ουάρντα στο 41ο λεπτό. Ενώ την 14η αγωνιστική είχε σκοράρει ο Ντιγκινί στο 42′ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, πριν την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Από τα παραπάνω παιχνίδια στα οποία το ημίχρονο βρήκε τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε σε όλα εκτός από εκείνο κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου οι Αγρινιώτες απέσπασαν ισοπαλία (2-2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ