Αστέρας Τρίπολης : «Ήρθε ο Παντελίδης και όλα άλλαξαν» είπε ο Τσιλιανίδης

Αστέρας Τρίπολης : «Ήρθε ο Παντελίδης και όλα άλλαξαν» είπε ο Τσιλιανίδης

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Κοσμάς Τσιλιανίδης όσον αφορά το έργο του Σάββα Παντελίδη στον Αστέρα Τρίπολης.

Από το καλό στο καλύτερο πάει στα τελευταία του παιχνίδια ο Αστέρας Τρίπολης. Αυτό δεν είναι τυχαίο, σύμφωνα με τον Κοσμά Τσιλιανίδη. Ο ακραίος αμυντικός του συλλόγου της Αρκαδίας έσταξε μέλι για το έργο του Σάββα Παντελίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός από τότε που ανέλαβε την ηγεσία του Αστέρα έχει τονώσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, κάτι που φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με τον έμπειρο μπακ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης στο «Arcadia Radio»:

Για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ:

«Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας από άποψη θεάματος παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε και νομίζω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Ήταν μεγάλη η συνεισφορά των δύο τερματοφυλάκων στο να διατηρηθεί το 0-0. Νομίζω ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά ο Γιανίκογλου ήταν σε καλή μέρα αλλά και ο Γιώργος (Αθανασιάδης) ήταν εκεί για εμάς».

Για την αλλαγή προς το καλύτερο που υπάρχει στην ομάδα μετά την έλευση Παντελίδη και πως το ζει εκείνος:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά όπως και όλα τα παιδιά. Πράγματι έχουν αλλάξει πράγματα στην ομάδα και πάμε προς το καλύτερο. Δεν είναι τυχαία όμως όλα αυτά. Η αλλαγή προέρχεται από την σκληρή δουλειά όλων μας. Το προπονητικό team μας βοήθησε πολύ και εμείς οι ποδοσφαιριστές το νοιώθουμε όλο αυτό.

Καθημερινά γίνεται σκληρή δουλειά απ΄’όλους και θεωρώ ότι πρέπει να βάλουμε και κάτι ακόμα για να φτάσουμε και στην πρώτη μας νίκη μέσα στο 2018 γιατί κόντρα στον ΠΑΣ ήμασταν αρκετά καλοί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Η ομάδα μέσα από τους στόχους που έχει θέσει μέσα από την πορεία της χρειάζεται βαθμούς. Και νομίζω ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει η έδρα μας στον δεύτερο γύρο. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας και δείξουμε καλό πρόσωπο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Χρησιμοποίησες την λέξη «στόχοι». Εχετε θέσει συγκεκριμένους στόχους για την φετινή σεζόν;

«Με την πορεία που έχει διαγράψει η ομάδα μπορούμε να μιλάμε για τον στόχο της πεντάδας. Νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό σύμφωνα με όσα έχουμε δείξει εντός αγωνιστικού χώρου μέχρι στιγμής, φανταστείτε να μην είχαμε κάνει και τόσο κακό ξεκίνημα. Θεωρώ ότι αν ξεκινήσουμε στον δεύτερο γύρο διαφορετικά απ’ότι στον πρώτο και διατηρήσουμε την σοβαρότητα που δείχνουμε μπορούμε να μιλάμε για πεντάδα. Δυστυχώς η ευτυχώς οι στόχοι τίθενται κάθε Κυριακή. Αν κάθε Κυριακή δείχνεις την απαραίτητη σοβαρότητα τότε μόνο μπορείς να θέσεις συγκεκριμένους στόχους».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο και αν πιστεύει ότι μπορεί ο Αστέρας να πάρει την πρόκριση:

«Φυσικά το πιστεύω. Οχι μόνο εγώ, όλοι μέσα στην ομάδα το πιστεύουμε. Νομίζω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε στο πρώτο ματς. Ημασταν λίγο έως πολύ άτυχοι στο πρώτο παιχνίδι. Εχει τελειώσει αυτό το παιχνίδι και μπροστά μας έχουμε 90 λεπτά για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Σίγουρα είναι δύσκολο καθώς ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου και νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στο Περιστέρι».

Η άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα:

«Ναι! Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί. Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είχε χαθεί το απρόβλεπτο. Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα έχει έχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθώς όλα μεταβάλλονται από αγωνιστική σε αγωνιστική. Μακάρι να συνεχιστεί έτσι».

Για την ζωή του στην Τρίπολη:

«H Τρίπολη είναι μια όμορφη πόλη. Θεωρώ ότι είναι κατάλληλη για έναν ποδοσφαιριστή. Είναι μια ήρεμη πόλη με κοντινές αποστάσεις. Μπορείς εύκολα να μετακινηθείς και να την περπατήσεις. Απολαμβάνω τις βόλτες στο κέντρο και γενικότερα περνάω ωραία στην Τρίπολη».

Το μήνυμα του προς τους φιλάθλους του Αστέρα:

«Oι φίλαθλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας. Θέλουμε να κερδίσουμε, αν όχι όλα, τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας και θα βοηθήσει ο κόσμος σε αυτό. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου μας. Οπως μας βοήθησε στoν πρώτο γύρο έτσι θέλουμε να το κάνει και τώρα γιατί με τον κόσμο δίπλα μας νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ σπουδαία πράγματα.

Μακάρι να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου για να τους δώσουμε χαρά και να μπορέσουμε να δώσουμε ακόμα πιο σημαντικούς αγώνες στην συνέχεια. Εύχομαι σε όλους υγεία και ευτυχία. Το 2018 να είναι να είναι μία καλή χρονιά για την ομάδα και τους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ