Η κούρσα μέχρι το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Η κούρσα μέχρι το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Το10.gr σας παρουσιάζει τις μάχες που έχουν να δώσουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μέχρι το πρώτο ντέρμπι του δεύτερου γύρου, ανάμεσα σε ερυθρόλευκους και κιτρινόμαυρους

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Λάρισας επικρατώντας χθες στον κάμπο της θεσσαλικής ομάδας με 3-0. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχαν κερδίσει το Σάββατο Λεβαδειακό και Παναιτωλικό αντίστοιχα και η κατάσταση στην κορυφή δεν άλλαξε. Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν μόνοι πρώτοι με τους δύο δικέφαλους να ακολουθούν και η μάχη στην κορυφή καλά κρατεί. Παρουσιάζει λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους οι τρεις ομάδες μέχρι την 20η αγωνιστική της σούπερ λίγκα, μέχρι δηλαδή το πρώτο ντέρμπι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Την επόμενη αγωνιστική ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, Ολυμπιακός φιλοξενεί την Λαμία στο Καραϊσκάκη κι έχει φυσικά ως στόχο να πετύχει την όγδοη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, η Ένωση θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί εκτός έδρας με την Κέρκυρα.

17η αγωνιστική
Κέρκυρα – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – ΠΑΣ
Ολυμπιακός – Λαμία (Δευτέρα)

Την 18η αγωνιστική το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την ΑΕΚ, καθώς οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τη Λάρισα. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για δεύτερο συνεχόμενο ματς στο Φάληρο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά την Ξάνθη ενώ τέλος ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα.

18η αγωνιστική
Λάρισα – ΑΕΚ
ΠΑΟΚ – Απόλλωνας
Ολυμπιακός – Ξάνθη

Η 19η αγωνιστική της σούπερ λίγκα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα έχουν επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές. Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ ο δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Σε ότι έχει να κάνει με την ΑΕΚ, οι κιτρινόμαυροι θα φιλοξενήσουν στο ΟΑΚΑ την Λαμία.

19η αγωνιστική
ΑΕΚ – Λαμία
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

Το πρώτο ντέρμπι του δεύτερου γύρου είναι προγραμματισμένο για τις 4 Φεβρουαρίου, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν με την Ένωση και το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα πρέπει μάλιστα εδώ να σημειωθεί ότι την 20η αγωνιστική το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

20η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ