Η κριτική των παικτών της Λάρισας

Η κριτική των παικτών της Λάρισας

Οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν απόρθητο το AEL FC Arena. Ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό με 3-0 με την αμυντική λειτουργία της Λάρισα να είναι χειρότερη από ότι μας είχε συνηθίσει.

Η Λάρισα το πάλεψε για ένα ημίχρονο αλλά τελικά έχασε με 3-0 από τον Ολυμπιακό, για την πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Ας δούμε ποιοι υστέρησαν από την ομάδα του Η. Φυντάνη.

Μπόζοβιτς
Δεν ήταν καλός κόντρα στον Ολυμπιακό καθώς φέρει ευθύνη στα πρώτα δύο γκολ των φιλοξενούμενων.

Ρέντζας
Όταν μια άμυνα δέχεται τρία γκολ τότε σίγουρα η αμυντική τετράδα δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Και ο Ρέντζας λοιπόν ελέγχεται για την αμυντική και τακτική του συνέπεια.

Γκόλιας
Το ίδιο και για τον Γκόλια που μαζί με τον Ζίζιτς δεν κατάφεραν να διασφαλίσουν τα μετόπισθεν της ομάδας του Ηλία Φυντάνη.

Ζίζιτς
Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την… υπερφορτωμένη μετά από κάποιο διάστημα επίθεση του Ολυμπιακού. Έχασε αρκετές μονομαχίες και δεν είχε καλή χημεία με τον παρτενέρ του, Γκόλια.

Γουάλας
Και ο Γουάλας αντιμετώπισε προβλήματα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του «ανεβάσματος» του Ολυμπιακού. Μάριν και Κούτρης επιχειρούσαν από την πλευρά του και βρέθηκε εκτεθειμένος αρκετές φορές.

Λαγός
Σαν αμυντικός χαφ προσπάθησε όσο μπορούσε για να αναχαιτίσει τις ενέργειες των κεντρώων του Ολυμπιακού. Όσο τα κατάφερνε με τη βοήθεια των Μασούρα και Αγκάνοβιτς η Λάρισα κρατούσε το «μηδέν» αλλά μοιραία και αυτός στο δεύτερο μέρος άρχισε να χάνει λάδια…

Λεοζίνιο
Μπήκε αργά στην αναμέτρηση και δεν μπορεί να κριθεί, αφού δεν πρόλαβε να προσφέρει τίποτα στο κράτημα μπάλας.

Ντέλετιτς
Το ίδιο και για τον Ντέλετις που αν και δεν ήταν κακός στ5ο πρώτο ημίχρονο, εξαφανίστηκε στο καλό διάστημα του Ολυμπιακού και δεν συνεργάστηκε αμυντικά με τον Γουάλας στην πλευρά που ενεργούσε ο Μάριν.

Αγκάνοβιτς
Είχε δυο πολύ καλές τελικές πάσες και δεν μπορούμε να πούμε πως ο Αγκάνοβιτς δεν προσπάθησε στο κομμάτι που του αναλογεί να κάνει αυτά που ήθελε ο προπονητής του.

Μιλοσάβλιεβιτς
Μπήκε στη θέση του Αγκάνοβιτς αλλά και αυτός επιτελικά έπεσε στο κακό διάστημα της Λάρισας και δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Μασούρας
Είχε την καλύτερη ευκαιρία κατά τη διάρκεια του αγώνα όταν έκανε κάθετη κίνηση στην καρδιά της άμυνα του Ολυμπιακού αλλά είδε και αυτός τον Προτό με διπλή προσπάθεια και αυτοθυσία να του αρνείται το γκολ.

Κρίζμαν
Δεν φάνηκε ιδιαίτερα πέραν μιας πολλά υποσχόμενης επιθετικής ενέργειας που όμως έμεινε ημιτελής.

Ναζλίδης
Ο έμπειρος σέντερ φορ της Λάρισας  είδε και αυτός τον Προτό να του λέει όχι σε μια φάση στην οποία συνήθως ευστοχεί.

Περόνε
Ούτε ο Περόνε έκανε αυτό για το οποίο τον επέλεξε ο Φυντάνης. Δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να ανέβουν μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ