Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών

Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών

Ο Μάρκο Μάριν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην επιβλητική του επικράτηση επί της Λάρισας.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μάριν και πολύ καλούς τους Φορτούνη, Ανσαρφάρντ, Προτό και Σισέ ο Ολυμπιακός πέρασε θριαμβευτικά από τη Λάρισα και επέστρεψε στη φυσική του θέση.

ΠΡΟΤΟ: Εξαιρετική παρουσία από τον Βέλγο τερματοφύλακα που κράτησε το μηδέν με δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις, ειδικά η πρώτη σε κομβικό σημείο στο πρώτο ημίχρονο.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Καλό παιχνίδι από τον Νορβηγό που δεν είχε προβλήματα ανασταλτικά ενώ βοήθησε και επιθετικά.

ΣΙΣΕ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Σισέ που κυριάρχησε στην άμυνα του Ολυμπιακού ενώ προσπάθησε να απειλήσει και επιθετικά από τις στημένες φάσεις.

ΕΝΓΚΕΛΣ: Καλό ματς και για τον έτερο στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας, ματς χωρίς λάθη.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ανέβαινε πολύ αλλά δεν μπόρεσε να βρει τις καλές σέντρες, στην επανάληψη βοήθησε στον καλό ρυθμό των πρωταθλητών.

ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ: Σημαντική η παρουσία του Έλληνα μέσου στον άξονα του Ολυμπιακού. Από δική του έξοχη (και έξυπνη) εκτέλεση φάουλ ο Μάριν βγήκε τετ α τετ και σκόραρε.

ΡΟΜΑΟ: Ο κλασικός καλός Ρομαό, κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και δεν άφησε τους γηπεδούχους να απειλήσουν από τον άξονα.

ΠΑΡΝΤΟ: Στο πρώτο ημίχρονο πήρε μπάλες και προσπάθησε από την πλευρά του να απειλήσει. Δεν το πέτυχε ουσιαστικά, στην επανάληψη έγινε αλλαγή μετά το 0-1.

ΜΑΡΙΝ: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη Λάρισα. Άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ, ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος ενώ και τα άλλα δύο γκολ ξεκίνησαν από δικές του γρήγορες αντεπιθέσεις.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δύο ασίστ από τον Έλληνα άσο που έκανε σπουδαίο ματς στο «χωράφι» της Λάρισας. Ηγήθηκε της αντεπίθεσης του Ολυμπιακού στην επανάληψη.

ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ: Συνέχισε «ζεστός» ο Ιρανός πετυχαίνοντας το 0-2 που «καθάρισε» το παιχνίδι. Μια ακόμη ουσιαστική παρουσία από τον Καρίμ.

ΣΕΜΠΑ: Μπήκε στη θέση του Πάρντο χωρίς να φανεί.

ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ: Πέρασε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και πρόλαβε να πετύχει ένα όμορφο γκολ διαμορφώνοντας το 0-3.

ΖΙΛΕ: Μπήκε στις καθυστερήσεις.

ΚΟΝΤΗΣ: Έκανε το ντεμπούτο του ως υπηρεσιακός και κατάφερε να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη. Από αύριο αναλαμβάνει και ουσιαστικά ο Όσκαρ Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ