ΠΑΟΚ : Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με Ντιναμό για Χατσερίντι

ΠΑΟΚ : Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με Ντιναμό για Χατσερίντι

Σε φάση διαπραγματεύσεων βρίσκονται ΠΑΟΚ και Ντιναμό Κιέβου για την μεταγραφή του Εβγέν Χατσερίντι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει to10.gr,  με την διαφορά να είναι μικρή και το deal να είναι πλέον κοντά.

Στον Δικέφαλο μετά την στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα Μολέδο, αποφάσισαν να κάνουν στροφή και να κινηθούν για την απόκτηση του Εβγέν Χατσερίντι, όπως σας αποκάλυψε to10.gr.

Το θέμα για τον ΠΑΟΚ δεν ήταν οι απαιτήσεις του Χατσερίντι (ζητάει 3χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ), αλλά αυτές των Ουκρανών.

Η Ντιναμό, παρότι θα χάσει τον παίκτη το καλοκαίρι είχε τρελές απαιτήσεις. Αξίωνε ένα ποσό που έφτανε κοντά στα 4.000.000 €. Στο νέο κύκλο επαφών που ξεκίνησε οι Ουκρανοί μαζεύτηκαν ρίχνοντας τις απαιτήσεις κάτω από το 1 εκατ. ευρώ.

Οι Θεσσαλονικείς, από την άλλη, προσφέρουν 500.000 €. Οι δύο πλευρές από την στιγμή που μπήκαν σε φάση διαπραγμάτευσης, με την διαφορά να είναι κοντά στις 300.000 €, θα υπάρξει deal πιθανότατα τις επόμενες ώρες.

Ας μη ξεχνάμε πως ο Εβγέν Χατσερίντι είναι η μεγάλη μεταγραφική καψούρα του Ιβάν Σαββίδη με το όνομα του να βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ