Η κριτική των παικτών της Ξάνθης

Η κριτική των παικτών της Ξάνθης

Η Ξάνθη έπαιξε έξυπνα, βρήκε γκολ από το φάουλ του Μεχία και πήρε μεγάλο διπλό μέσα στο σπίτι της Λαμίας, έχοντας σε καλό βράδυ αρκετούς ποδοσφαιριστές της.

Μεγάλη νίκη για την Ξάνθη που έκλεψε αν μπορούμε να το πούμε το τρίποντο σκοράροντας κόντρα στη ροή του ματς και μετά αμύνθηκε σχεδόν υποδειγματικά. Ας δούμε τι έκανε κάθε παίκτης της ακριτικής ομάαδας.

Ζίβκοβιτς
Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης επανήλθε στα καλά του στάνταρ. Σοβαρός, σίγουρος στις επεμβάσεις του και είχε και μια καταπληκτική αντίδραση σε κεφαλιά του Πίτι που δεν του καταλογίστηκε λόγω οφσάιντ λόγω οφσάιντ.

Ντε Λούκας
Καλή και αθόρυβη δουλειά από τον Ντε Λούκας που έκανε τα απαραίτητα που απαιτούσε η θέση του και τα έκανε επαρκώς.

Λουσέρο
Από τους καλύτερους της Ξάνθης. Συνδετικός κρίκος κέντρου και επίθεσης, καθώς περνούσαν πολλές μπάλες από τα πόδια του, ενώ παράλληλα έκανε καλή δουλειά και στο κλείσιμο των κενών χώρων αλλά και με την κίνησή του χωρίς την μπάλα επιθετικά.

Μεχία
Άλλο ένα γεμάτο ματς για τον αμυντικό χαφ της Ξάνθης. Πολλή βρώμικη δουλειά και αρκετό ποδοσφαιρικό ξύλο όπου χρειάστηκε για να ανακόψει τις επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων από τον άξονα. Στα συν η φανταστική εκτέλεση φάουλ που έδωσε επί της ουσίας τη νίκη στην ομάδα του.

Κασάδο
Και αυτός είχε ένα ήσυχο ματς. Δεν είχε άσχημα διαστήματα στο παιχνίδι του αλλά ούτε και επιθετικές εξάρσεις. Ήταν πειθαρχημένος και κράτησε καλά τη θέση του.

Λισγάρας
Καλός στο ψηλό παιχνίδι, τα πήγε καλά απέναντι στον Βουό στο πρώτο ημίχρονο. Ταλαιπωρήθηκε περισσότερο στο δεύτερο μετά την αλλαγή προσώπων στης Λαμίας αλλά σίγουρα του πιστώνεται το «μηδέν» της άμυνας της Ξάνθης.

Γέντρισεκ
Ο πρώτος σκόρερ της Ξάνθης δεν φάνηκε απόψε καθώς τα βρήκε σκούρα κόντρα στην σκληρή άμυνα της Λαμίας.

Σβάρνας
Σε θέση ακραίου αμυντικού ήταν λογικό να είναι έξω από τα νερά του. Όμως είχε δυναμισμό και κατάφερε να βγει νικητής σε αρκετές από τις μονομαχίες του κόντρα στον Βάντερσον

Φασίδης
Πολύ καλός ο Έλληνας μέσος. Πειθαρχημένος τακτικά και με δυο-τρεις καλές πρωτοβουλίες στο δεύτερο ημίχρονο όπου συνέκλινε από τα αριστερά και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις σαν έξτρα παίκτης στο κέντρο.

Φλίσκας
Βαρύς γενικά, αλλά ο Ράσταβατς και οι συμπαίκτες του «έκρυβαν» τις αδυναμίες του. Καλός στα ψηλά και με σίγουρη πρώτη πάσα, αλλά αργός στις αντιδράσεις του, γλίτωσε την κίτρινη κάρτα προς το τέλος της αναμέτρησης.

Τριάδης
Πολύ μέσα στο ματς όσο βρέθηκε στο χορτάρι του ΔΑΚ Λαμίας. Πήρε τα στημένα πάνω του και ήταν κινητικός από τα δεξιά της επίθεσης της ομάδας του. Μπήκε στη θέση του ο πρωτοεμφανιζόμενος Ντουρίτσκοβιτς στο 56’.

Αλλαγές

Ντε Λούκας
Μπήκε στο 80’ για να δώσει φρέσκα πόδια και πνευμόνια στην Ξάνθη, Δεν μπορεί να κριθεί για πολλά παραπάνω.

Σιλά
Μπήκε αντί του Φασιδη στην προσπάθεια του Ράσταβατς να κλειδώσει το ματς. Η Ξάνθη τα κατάφερε και αυτός καρπώνεται ένα κομμάτι της επιτυχίας αφού ανταπεξήλθες στον ρόλο του.

Ντουρίτσκοβιτς
Περίεργο ντεμπούτο από το νέο απόκτημα της Ξάνθης. Πήρε κίτρινη κάρτας στα 24’’ από την είσοδό του. Είχε μια φαρμακερή σέντρα από τα αριστερά αλλά είναι λογικό ακόμα να ψάχνεται με τους συμπαίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ