Απόλλων Σμύρνης : Μέσα και οι νεοσύλλεκτοι για Ατρόμητο

Απόλλων Σμύρνης : Μέσα και οι νεοσύλλεκτοι για Ατρόμητο

Ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής και ο Γιώργος Παράσχος θα έχει στη διάθεση τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Πλήρης θα παραταχθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς και τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ελαφράς Ταξιαρχίας δηλώθηκαν στην αποστολή του αγώνα.

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής, με τους Στάθη, Ντεβέσα και Ναδάλες να βρίσκονται κανονικά εντός και πιθανόν να κάνουν και ντεμπούτο με τη νέα τους ομάδα. Εντός αποστολής βρίσκεται και ο Ντάρεν Μάατσεν, στον οποίο θα δωθεί μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει αν αξίζει να παραμείνει στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Στάθης, Κοντοές, Κούρος, Μπαρτολίνι, Κύργιας, Παπάζογλου, Κονέ, Ανιέτε, Ντεβέσα, Αλμπάνης, Μάατσεν, Ελμπάζ, Καστιγέχος, Σιατραβάνης, Ναδάλες, Μενδρινός.

Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι Χουάρες, Βαφές και Καλλέργης, ενώ την ίδια μοίρα είχαν και οι Μπιτζιμίν, Βαλλιάνος, Μπαμπιάρζ και Μάατσι, που δεν υπολογίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ