Χάβος : «Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι εστί Παναιτωλικός»

Χάβος : «Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι εστί Παναιτωλικός»

Ο Μάκης Χάβος τόνισε πως κάποιοι από τους παίκτες του δεν έχουν καταλάβει τη σημασία του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ενώ επισήμανε πως θα μιλήσει με τη διοίκηση για τη μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Μάκης Χάβος έδωσε δίκιο στους φιλάθλους του Παναιτωλικού που αποδοκίμασαν την ομάδα σήμερα, ενώ επισήμανε πως κάποιοι από τους παίκτες των Καναρινιών δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία της ομάδας για την πόλη του Αγρινίου. Επίσης ανέφερε πως θα συναντηθεί με τη διοίκηση για να συζητήσουν για τη μεταγραφική ενίσχυση.

«Οι φίλαθλοι έχουν απόλυτο δίκιο. Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εγώ το έχω καταλάβει από παλιά στη Β’ Εθνική που ήμουν εδώ. Ξέρω ποιος είναι ο Παναιτωλικός και το Αγρίνιο ζει για τον Παναιτωλικό. Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Είναι πάρα πολύ άσχημο όταν δέχεσαι δώδεκα γκολ από Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν καθίσετε και δείτε τα γκολ αναλυτικά, είναι από ατομικά λάθη. Το θέμα είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ψυχολογία».
Όσον αφορά τις μεταγραφές είπε πως «σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση και είμαστε σε αναζήτηση παικτών. Χρειαζόμαστε τέσσερις παίκτες. Ένα στόπερ, ένα αμυντικό χαφ, ένα εξτρέμ κι ένα φορ.Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας όσον αφορά την ενίσχυση. Το σίγουρο είναι ότι θα μιλήσω με τη διοίκηση όπως σας είπα γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και δεν έχω συνηθίσει στη ζωή μου να έχουμε ταρίφα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ