«Δώρο του Μαρινάκη στον κόσμο του Ολυμπιακού»

«Δώρο του Μαρινάκη στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να γίνει η μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των φιλάθλων της ομάδας του λιμανιού.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήθελε την απόκτηση του Μιραλάς και έδειχνε την μεγάλη του κάψα για να ξαναδεί τον Βέλγο επιθετικό με τη φανέλα των πρωταθλητών. Και αυτή η τεράστια επιθυμία έγινε πραγματικότητα, με τους ερυθρόλευκους να επισημοποιούν τη συμφωνία τους με την Έβερτον για την απόκτηση του παίκτη.

« Ήταν ένα δώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον κόσμο του Ολυμπιακού» έλεγαν χαρακτηριστικά στο μεγάλο λιμάνι και αν μη τι άλλο ήταν το δώρο που περίμεναν εκατομμύρια φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας. Και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η μεταγραφική περίοδος που γίνεται η συγκεκριμένη κίνηση. Μιλάμε για Ιανουάριο και όχι για καλοκαίρι κι έχει και αυτό ξεχωριστή σημασία, καθώς ο Ολυμπιακός έκανε μια υπέρβαση σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής.

Η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στους ερυθρόλευκους, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ολυμπιακός στον κόσμο του αλλά και προς πάσα κατεύθυνση. Πως είναι ισχυρός και αποφασισμένος να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, με νέες κατακτήσεις τίτλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ