Η λευκή πετσέτα του Μαρινάκη είχε όνομα: Κέβιν Μιραλάς

Η λευκή πετσέτα του Μαρινάκη είχε όνομα: Κέβιν Μιραλάς

Στην Αγγλία ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού από χθες, για το deal 2018 του ελληνικού ποδοσφαίρου .

Μάλιστα. Είναι τελικά δεδομένο, πως ο Ολυμπιακός θα το «χαρίσει» το φετινό πρωτάθλημα στους άλλους. Επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα. Ξεκάθαρο, πως η διαχείριση της κατάστασης με θέα στο δεύτερο μισό της σεζόν παραπέμπει σε μια ομάδα που δεν έχει σχέδιο, και κατεύθυνση. Δίχως προσανατολισμό. Καμία σχέση με τους άλλους!

Σε τέτοιο σημείο που (σήμερα) το μεσημέρι έφτασε στην Ελλάδα ο νέος προπονητής, ο Όσκαρ Γκαρσία, και το βράδυ «έκλεισε» η μεγαλύτερη μεταγραφή του 2018 για το ποδόσφαιρο μας, συνολικά.
Τι θα πει πως είμαστε ακόμη στις 6 του Γενάρη; Τι θα πει πως μόλις ήρθε ο νέος χρόνος και προτρέχουμε. Μακάρι να μας διαψεύσει το μέλλον, μακάρι να έρθουν και καλύτεροι, αλλά δεν… Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από τον Κέβιν Μιραλάς, για τον Ολυμπιακό, αλλά και για ολόκληρη την Σούπερ Λιγκ.

Η απόλυτη επιστροφή είναι γεγονός λοιπόν. Και μεταξύ μας, για να επιστρέψουμε στην… λευκή πετσέτα του προλόγου: Φέρει φαρδιά πλατιά το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όχι μόνο γιατί ο ιδιοκτήτης των Ερυθρόλευκων έδωσε τις κατευθύνσεις για το ιστορικό deal, αλλά για κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Σαφώς πιο λειτουργικό, πιο πρακτικό. Ο ίδιος την έκλεισε την μεταγραφή. Ο ίδιος!

Άλλαξε… χώρα από χθες για να είναι κοντά στον «τόπο» που κλείδωσε την ιστορική επιστροφή. Στην Αγγλία βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ο ίδιος λέγεται πως χειρίστηκε το θέμα και τελικώς κατάφερε να κλείσει μια συμφωνία που οι φίλοι του Ολυμπιακού την ονειρεύονται εδώ και χρόνια.

Ο Κέβιν, πίσω στο σπίτι. Στο σπίτι του! Ξανά στον Ολυμπιακό. Όπως τότε. Όπως εκείνη τη διετία στην αρχή της νέας εποχής, όταν τα γκάζια του Βέλγου έδιναν άλλο επίπεδο ποδόσφαιρο στους Πειραιώτες.

Σπουδαία μεταγραφή λοιπόν. Τεράστια κίνηση. Το δεύτερο χτύπημα μέσα στο 2018. Πρώτα ο προπονητής, τώρα ο Μιραλάς. Και μεταξύ μας: Κάτι μας λέει πως έρχεται και άλλος.

Τι σημασία έχει όμως, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει πετάξει λευκή πετσέτα; Τι σημασία έχει που οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 48ώρες όσα οι άλλοι δεν έχουν ξοδεύουν εδώ και… χρόνια! Έλα, ντε…

ΥΓ. Το θυμάστε εκείνο το υστερόγραφο στις 30/12 για την Πρέμιερ Λιγκ φωτογραφία με τον Κέβιν Μιραλάς και τον Οτζίτζα Οφόε. «Ωραία φωτογραφία. Ακόμη καλύτερη όμως αν οι δύο τους ήταν συμπαίκτες» γράφαμε. Και να που έγινε μια εβδομάδα μετά. Θαύμα… εορταστικό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ