Στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς (pic)

Στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς (pic)

Οριστική συμφωνία, επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς με αποκλειστικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, επιβεβαίωσαν και επίσημα οι ερυθρόλευκοι.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Κέβιν Μιραλάς! Ο Ολυμπιακός έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Έβερτον και ο Κέβιν Μιραλάς επιστρέφει στο μεγάλο Λιμάνι! Η μεγάλη μεταγραφή είναι πλέον γεγονός! Οι πρωταθλητές προσθέτουν στο δυναμικό τους τον σπουδαίο Βέλγο επιθετικό, έτοιμοι για την μεγάλη αντεπίθεση για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός και Έβερτον ήταν τις τελευταίες ώρες στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παίρνει πάνω του την υπόθεση και να την φέρνει εις πέρας ολοκληρώνοντας την «βόμβα» του Ιανουαρίου!

Με την προσθήκη του «κόκκινου διαβόλου» ο Ολυμπιακός γίνεται πανίσχυρος και στέλνει το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις! Συνάμα προκαλεί φρενίτιδα στους οπαδούς του καθώς ο «καλύτερος για μας» επιστρέφει και πάλι στο σπίτι του! Μια μεταγραφή που δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που όχι όμως δεν… δικαίωσε όλους όσους βιάστηκαν να μιλήσουν για λευκή πετσέτα αλλά αντίθετα προκαλεί «σεισμό» με την σούπερ μεταγραφή του Μιραλάς και δείχνει πως κάνει τα πάντα για να φέρει στον Πειραιά και το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα κόντρα σε όλους!

Λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, όμως αυτά που είχαν διαρρεύσει νωρίτερα ανέφεραν πως συζητούσαν για δανεισμό ως το τέλος της σεζόν, που στοιχίζει 3 εκατ ευρώ και τη συμφωνία για οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 6 εκατ ευρώ!

Αυτό που απομένει πλέον να μάθουμε είναι πότε ο Κέβιν Μιραλάς θα είναι στην Αθήνα για να ξεκινήσει την δεύτερη θητεία στην ερυθρόλευκη καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ