Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού

Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Παναιτωλικού και του Μάκη Χάβου από to10.gr

Το πάθημα που δεν έγινε μάθημα για τον Μάκη Χάβο, η έλλειψη νεύρου στο κέντρο και οι αλλαγές που βοήθησαν, αλλά δεν αρκούσαν για τον Παναιτωλικό, που γνώρισε άλλη μια βαριά ήττα από την ΑΕΚ, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

Κυριακίδης: Στα γκολ της ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά, όμως και μόνο το γεγονός πως είδε την εστία του να παραβιάζεται τόσες φορές, αναμφίβολα δεν μπορεί να του δώσει θετικό πρόσημο.

Μιχάι: Ο νεαρός στόπερ ήταν εκείνος που εκτέθηκε λιγότερο από την άμυνα του Παναιτωλικού, κερδίζοντας κάποιες μονομαχίες με το πάθος του.

Περέιρα: Σε κακή μέρα ο άσος των γηπεδούχων, που δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να μπει στο κλίμα του ματς.

Μύγας: Δεν βοήθησε καθόλου δημιουργικά, ενώ και ανασταλτικά, είχε τεράστια προβλήματα.

Μάρτινς: Έχανε εύκολα την μπάλα, ενώ ανά στιγμές έδειχνε να έχει ζητήματα συνεννόησης με τους συμπαίκτες του.

Μπεχαράνο: Σε ματς όπως και αυτό ο Μάκης Χάβος περίμενε πολλά περισσότερα από τον έμπειρο χαφ. Που έμεινε σε πολύ ρηχά νερά, μην μπορώντας να δώσει ουσιαστικά πράγματα στην ομάδα του.

Μάζουρεκ: Ήταν κινητικός, προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ και ήταν εκείνος που κέρδισε με την εξυπνάδα του το πέναλτι με το οποίο σκόραραν οι γηπεδούχοι.

Ντίας: Είχε σωστές επιλογές όταν έπαιρνε την μπάλα στα πόδια, παρότι αυτό δεν συνέβη αρκετές φορές, με τους παίκτες της ΑΕΚ να περιορίζουν πολύ τη δράση του.

Μοράρ: Σκόραρε το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων, ευστοχώντας από τα 11 βήματα. Ενώ και συνολικά, ήταν από τους παίκτες των γηπεδούχων που κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων του ματς.

Ρόσα: Δεν φάνηκε καθόλου στο πρώτο μέρος και δικαίως αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Μάκη Χάβου.

Κλέσιο: Η είσοδος του στο ματς έδειξε να ζωντανεύει τον Παναιτωλικό, που για 15 λεπτά πίεσε την ΑΕΚ και ανέβασε στροφές. Το τέταρτο γκολ όμως της Ένωσης έκοψε τη φόρα των γηπεδούχων και μαζί και του Κλέσιο.

Μαρινάκης: Έτρεξε αρκετά στο διάστημα που αγωνίστηκε και τουλάχιστον ανασταλτικά, ήταν πιο συνεπής από τον Μύγα, τον οποίο και είχε αντικαταστήσει.

Τσοκάνης: Mπήκε στο ματς για να δώσει περισσότερο νεύρο στον Παναιτωλικό, μπαίνοντας δυνατά στις φάσεις και βοηθώντας και αυτός σε έναν βαθμό, για να βελτιωθεί η εικόνα των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάκης Χάβος: Το γεγονός πως μετά το ματς του Κυπέλλου που είχε προηγηθεί, η ομάδα του παρουσίασε την ίδια ακριβώς εικόνα, είναι ένα ζήτημα που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Ο προπονητής των γηπεδούχων έδειξε ξανά απροετοίμαστος, με τον Παναιτωλικό να παραδίνεται πλήρως στις διαθέσεις της ΑΕΚ και να γνωρίζει άλλη μια βαριά ήττα, μέσα σε διάσημα λίγων εβδομάδων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ