Έκτακτο : Μάχη για τον Μιραλάς δίνει ο Ολυμπιακός

Έκτακτο : Μάχη για τον Μιραλάς δίνει ο Ολυμπιακός

Τον δρόμο της επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς, στο λιμάνι, προσπαθεί να ανοίξει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ερυθρόλευκοι είναι σε διαπραγμάτευση με την Έβερτον προκειμένου ο Βέλγος επιθετικός να φορέσει ξανά τα Ερυθρόλευκα. Πηγές από το Λίβερπουλ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι… μόνος του σε αυτή την ιστορία. Ότι υπάρχει και δεύτερη ομάδα […]

Τον δρόμο της επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς, στο λιμάνι, προσπαθεί να ανοίξει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ερυθρόλευκοι είναι σε διαπραγμάτευση με την Έβερτον προκειμένου ο Βέλγος επιθετικός να φορέσει ξανά τα Ερυθρόλευκα.

Πηγές από το Λίβερπουλ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι… μόνος του σε αυτή την ιστορία. Ότι υπάρχει και δεύτερη ομάδα που δείχνει τις τελευταίες ώρες σοβαρό ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον Κέβιν Μιραλάς με μεταγραφή. Οι Πειραιώτες όμως έχουν το πλεονέκτημα του… ποδοσφαιριστή. Ότι θέλει και ο 30άχρονος Βέλγος πάρα πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα. Να φορέσει ξανά την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας. Από νωρίς to10.gr σας είχε ενημερώσει για τις εξελίξεις στο θέμα του Μιραλάς που πλέον μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Έχουν ενταθεί λοιπόν οι συζητήσεις με την Έβερτον τις τελευταίως ώρες. Υπάρχει ραντεβού σε εξέλιξη, επί Αγγλικού εδάφους. Λέγεται πως η (νέα) πρόταση του Ολυμπιακού αφορά σε δανεισμό ως το τέλος της σεζόν, που στοιχίζει 3 εκατ ευρώ και τη συμφωνία για οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 6 εκατ ευρώ! Δεν αποκλείεται όμως μιας και ξαναλέμε ότι υπάρχει και άλλη ομάδα στο «κόλπο» να υπάρξει πρόταση για απευθείας μεταγραφή από τώρα.

Εννοείτε πως οι Ερυθρόλευκοι δεν λένε το παραμικρό για την υπόθεση. Είναι δεδομένη όμως η προσπάθεια που καταβάλουν τις τελευταίες ώρες. Και όπως φαίνεται είναι και σημαντικές οι πιθανότητες για την επιστροφή που περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ