Η κριτική των παικτών του Λεβαδειακού

Η κριτική των παικτών του Λεβαδειακού

Ο Λεβαδειακός γνώρισε βαρύτατη ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έκανε ποδαρικό με το... αριστερό για το 2018, με πολλούς παίκτες να είναι εκτός παιχνιδιού για τους Βοιωτούς.

Ο Λεβαδειακός διασύρθηκε από τον ΠΑΟΚ, με την άμυνά του να παραπαίει και τη επίθεση να μην μπορεί να προβληματίσει την ασπρόμαυρη άμυνα. Ας δούμε ποιοι υστέρησαν και αν υπάρχει διακριθείς για τους Βοιωτούς.

Επασί: Ο 24χρονος Γάλλος τερματοφύλακας είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να σε βγάλει τα πιο δύσκολα σουτ και να «φάει» τα πιο χαζά γκολ. Αυτό έκανε και σήμερα ειδικά στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ.

Λεονάρντο:  Ο κεντρικός αμυντικός του Λεβαδειακού έκανε ένα κακό παιχνίδι. Μπορεί στις στημένες μπάλες να είχε σωστές τοποθετήσεις, όμως όταν η μπάλα παιζόταν κάτω ή στον αέρα είχε πολλά θέματα. Τα γκολ των Μάτος και Κάμπος προήλθαν από λάθη στην αμυντική γραμμή

Φρανσίσκο: Από τα στόπερ του Λεβαδειακού που έκαναν τα λιγότερα λάθη στην αναμέτρηση. Αγωνίστηκε ως αριστερό στόπερ και στη συνέχεια όταν άλλαξε ο σχηματισμός σε 4-2-3-1 αγωνίστηκε ως μπακ.

Αντιλέχου: Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που απογοήτευσε. Ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έπεισε τον Ανιγκό για την απόφαση του να τον ρίξει στο ματς ως βασικό.

Τσαμπούρης: Ο αρχηγός του Λεβαδειακού προσπάθησε να κλείσει τις τρύπες στην άμυνα, όμως μόνο αυτός δεν έφτανε για να γλιτώσει η ομάδα του την συντριβή.

Ομπιόρα: Ο υψηλόσωμος Νιγηριανός αμυντικός έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, όμως πάντα έφτανε δεύτερος στην μπάλα. Δεν βοήθησε ανασταλτικά, αλλά και στην προώθηση του παιχνιδιού του Λεβαδειακιού

Νιάσε: Ο βραχύσωμος μέσος και στα; δύο ημίχρονο κινήθηκε στην μετριότητα. Δεν αμυντικά όταν ο ΠΑΟΚ έχει γύρει επιθετικά από την δεξιά πλευρά του Λεβαδειακού.

Ζαραδούκας: Ο έμπειρος δεν δικαίωσε τον Γάλλο τεχνικό για την απόφαση του να τον χρησιμοποιήσει στα χαφ. Έκανε ίσως το πιο κακό παιχνίδι στην καριέρα του και δικαίως ο Ανιγκό τον αντικατέστησε πολύ γρήγορα στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Γιακουμάκης: Λίγα πράγματα από τον νεαρό επιθετικό του Λεβαδειακού. Σε όλο το παιχνίδι επιχείρησε δύο σουτ τα όποια κατέληξαν άουτ

Μαρκόφσκι: Στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Λεβαδειακού πέρασε απαρατήρητος. Έχασε όλες τις εναέριες μονομαχίες από τον Βαρέλα. Χρειάζεται χρόνο για να μάθει τους συμπαίκτες του.

Γιουσούφ: Λίγα πράγματα από τον 29χρονο μεσοεπιθετικό. Ελάχιστες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του, χωρίς να δείξει κάτι από το ταλέντο του

Μπελγκαζουανί: Μπήκε στην θέση του Ζαραδούκα για να συμμαζέψει την αριστερή πλευρά του Λεβαδειακού. Τα κατάφερε καλά λόγω της συνεργασίας που είχε με τον Φρανσίσκο

Μητρόπουλος: Ήρθε από τον πάγκο όμως η προσφορά ήταν πολύ μικρή. Επηρεάστηκε και αυτός από την συνολική εικόνα της ομάδας του

Ανιγκό: Σε κακή ημέρα βρέθηκε και ο προπονητής του Λεβαδειακού που φέρει τεράστια ευθύνη για την βαριά ήττα που γνώρισε σήμερα η ομάδα του. Το αρχικό σχήμα 3-4-3 δεν του βγήκε και το αντιλήφθηκε όταν το ήταν στο 4-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ