Η κριτική των παικτών του Πανιωνίου

Η κριτική των παικτών του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος πέτυχε σημαντική νίκη επί της Κέρκυρας (3-1) με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να κάνει μάλιστα ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για τους γηπεδούχους.

Μπαντής: Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου δεν είχε πολύ δουλειά και στη φάση του γκολ της Κέρκυρας δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Βλάχος: Καλό ματς από τον ακραίο μπακ του Πανιωνίου. Ο Βλάχος είχε συμμετοχή και στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Μπανανά: Ο στόπερ του Πανιωνίου πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα. Είχε δύο – τρεις καλές ενέργειες αλλά η Κέρκυρα δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Γκιοατά: Το ίδιο ισχύει και για τον δεύτερο στόπερ του Πανιωνίου. Έβγαλε το ματς χωρίς προβλήματα.

Σαραμαντάς: Ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος.

Κόρμπος: Ο γνωστός καλός και σταθερός Κόρμπος. Πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και στο σημερινό ματς από τον αρχηγό του Πανιωνίου.

Σιώπης: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Σιώπη. Ο μέσος των κυανέρυθρων δεν περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά βοήθησε σημαντικά και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Σαββίδης: Πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του αλλά δεν δικαίωσε τον Γρηγορίου.

Μασούρας: Όπως προαναφέραμε ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Πανιωνίου. Έκανε τα πάντα και οδήγησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης σε μεγάλη νίκη. Πέτυχε γκολ (δύο μάλιστα αλλά το ένα ακυρώθηκε λανθασμένα) ενώ είχε και ασίστ.

Λάμπρου: Ήταν πολύ κινητικός από το πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε σε φάσεις για να σκοράρει στα πρώτα 45 λεπτά. Τελικά τα κατάφερε στο δεύτερο μέρος, δίνοντας το προβάδισμα στους Νεοσμυρνιώτες.

Ντουρμισάι: Ο σέντερ φορ του Πανιωνίου δεν ήταν στα πάνω του και ο Αλβανός επιθετικός κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Σπιριντόνοβιτς: Πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και βοήθησε σημαντικά στην αγωνιστική βελτίωση του Πανιωνίου.

Παπαγεωργίου: Έπαιξε για λίγα λεπτά αλλά το ότι σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα λέει πολλά. Ο Παπαγεωργίου «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, κάνοντας το 3-1.

Πινιώτης: Έπαιξε λίγα λεπτά, καθώς ήταν η τρίτη αλλαγή του Πανιωνίου.

Προπονητής: Μιχάλης Γρηγορίου. Ο προπονητής του Πανιωνίου είδε την ομάδα του να αντιδρά στο δεύτερο μέρος κι αυτό ήταν κάτι που ικανοποίησε τον Έλληνα τεχνικό. Ο Γρηγορίου έδειξε πως είχε καλά προετοιμασμένη την ομάδα του για το πρώτο ματς του νέου έτους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ