ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 3-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 3-1

Ο Πανιώνιος πέτυχε μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Κέρκυρα (3-1) με γκολ των Μασούρα, Λάμπρου και Παπαγεωργίου στο δεύτερο ημίχρονο. Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Πανιωνίου στο πρώτο μέρος.

Ο Πανιώνιος πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Κέρκυρας με 3-1, στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος για το 2018. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι κυανέρυθροι έκαναν ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, με τα γκολ που πέτυχαν ο Μασούρας (46′), ο Λάμπρου (53′) και ο Παπαγεωργίου (78′). Η Κέρκυρα είχε προηγηθεί στο 43′ με τον Επστάιν, αλλά το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των φιλοξενούμενων δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα.

Οι κυανέρυθροι είχαν τον έλεγχο του ματς από τα πρώτα λεπτά και με μπροστάρη τον Μασούρα, προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Κέρκυρας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως ακυρώθηκε λανθασμένα (ως οφσάιντ) γκολ του Μασούρα στο 34’, με το παιχνίδι στο 0-0. Οι γηπεδούχοι όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και μάλιστα η Κέρκυρα κατάφερε να προηγηθεί, δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, κόντρα στη ροή του αγώνα. Το γκολ πέτυχε ο Επστάιν αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αρκετό για να βοηθήσει τους νησιώτες.

Ήταν «πάνθηρας» στο δεύτερο μέρος

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έδειξε πάντως από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πως θα έκανε ότι μπορούσε για την ανατροπή και το γκολ του Μασούρα στο 46′, ήταν η καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Ο ηγέτης του Πανιωνίου στο σημερινό ματς ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο καλύτερο δυνατόν χρονικό σημείο κι αυτό έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση στον Πανιώνιο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν με τον Λάμπρου στο 53′ δείχνοντας έτσι πως παραμένουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το νέο χρόνο. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με γκολ του Παπαγεωργίου στο 78′, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο ματς ένα λεπτό νωρίτερα.

Το κλειδί: Ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό στην προσπάθεια των κυανέρυθρων για να πάρουν τη νίκη.

Το 10άρι: Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Πανιωνίου. Έκανε όλες τις δουλειές, πέτυχε γκολ, είχε ασίστ και γενικά ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά.

Στον πάγκο: Η επιλογή του Γρηγορίου να χρησιμοποιήσει τον Σαββίδη στη βασική εντεκάδα της ομάδας του, αποδείχθηκε λανθασμένη. Η είσοδος του Σπιριντόνοβιτς στο ματς με την έναρξη του δεύτερου μέρους, βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τον Πανιώνιο.

Γιατί κόουτς: Η Κέρκυρα δεν κατάφερε να αντιδράσει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ κι αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει τον νέο τεχνικό των φιλοξενούμενων, Σάκη Τσιώλη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 3-1

Διαιτητής: Τζοβάρας.

Βοηθοί: Πήττας, Πυλαρινός.

Γκολ: 46’ Μασούρας, 53’ Λάμπρου, 78’ Παπαγεωργίου – 43’ Επστάιν

Κίτρινες κάρτες: 80’ Ντουρμισάι, 81’ Κόρμπος  – 54’ Επστάιν, 55’ Κρητικός, 67’ Γκράσι, 85′ Γεωργίου. Αποβολές –

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (46’ Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Λάμπρου (76’ Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (83’ Πινιώτης).

Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης):Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης (56’ Μπάουμαν), Ιωάννου, Γκράσι, Σοϊλέδης, Μπαλάφας (66’ Κόντος), Σιόντης, Γεωργίου, Κρητικός, Επστάιν, Παμλίδης (75’ Ζορμπάς).

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ