Superleague : ΑΠΙΘΑΝΟ: Ποδαρικό όπως πέρυσι για έξι!

Superleague : ΑΠΙΘΑΝΟ: Ποδαρικό όπως πέρυσι για έξι!

Ένα απίστευτο και συνάμα περίεργο στατιστικό στοιχείο θα συμβεί στην πρώτη αγωνιστική του 2018, καθώς έξι ομάδες θα κάνουν ποδαρικό στη σεζόν όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο ξεκίνημα του 2017...

Το λες και σύμπτωση, αλλά αγριεύεσαι κιόλας. Οι τρεις από τους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι έξι από τις 14, χωρίς τις δύο νεοφώτιστες, ομάδες της Super League, κάνουν ποδαρικό στο 2018 με τον αντίπαλο που έκαναν και το 2017!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, με Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Πλατανιά, αντίστοιχα, αναμετρώνται και πάλι μεταξύ τους. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο ξεκίνημα του 2017…

Προσέξτε τώρα:

Στο πρώτο παιχνίδι του 2017, η ΑΕΚ είχε υποδεχθεί τον Παναιτωλικό. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Τώρα, στο πρώτο παιχνίδι του 2018, οι δύο ομάδες παίζουν και πάλι μεταξύ τους, αλλά στο Αγρίνιο.

Στο πρώτο παιχνίδι του 2017 ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Είχε επικρατήσει 0-1. Τώρα, στο πρώτο ματς του 2018, τον υποδέχεται στην Τούμπα.

Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς που έφυγε ο Παναθηναϊκός είχε παίξει στην έδρα του Πλατανιά και είχε χάσει 1-0. Τώρα, στο ξεκίνημα του 2018, υποδέχεται την ομάδα της Κρήτης.

Τρία ίδια παιχνίδια, στα οποία αλλάζουν μόνο οι έδρες. Τρία και ούτε καν στα οχτώ. Διότι έχουμε δύο νεοφώτιστες ομάδες (Λαμία και Απόλλων Σμύρνης) και δύο που έχουν υποβιβαστεί (Ηρακλής και Βέροια). Οπότε αφαιρώντας τα τέσσερα δικά τους ματς από εκείνο το πρώτο ματς του 2017, μένουν μόνο άλλα τρία, συνολικά έξι ομάδων που είχαν κάνει ξεκίνημα στο 2017 με άλλο αντίπαλο σε σχέση με τα ματς αυτής της αγωνιστικής.

Τότε είχαμε:
Ολυμπιακός – Αστέρας 2-1
Κέρκυρα – Ατρόμητος 1-1
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Τώρα έχουμε:
ΑΕΛ – Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας
Πανιώνιος – Κέρκυρα

Kαι απλώς ο Ατρόμητος παίζει στην έδρα του νεοφώτιστου Απόλλωνα και η Ξάνθη στην έδρα της επίσης νεοφώτιστης Λαμίας.

Το λες και αγριεύεσαι, όπως είπαμε. Έξι ομάδες με ίδιο ποδαρικό. Εκείνες, λοιπόν, ίσως να ξέρουν πώς θα τους πάει και η φετινή χρονιά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ