Πλατανιάς : Πετρόπουλος, ο επόμενος

Πλατανιάς : Πετρόπουλος, ο επόμενος

Ο Αντώνης Πετρόπουλος αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή του Πλατανιά μέσα στον Ιανουάριο.

Στον Πλατανιά ξέρουν πως τα πράγματα είναι δύσκολα για παραμονή. Όμως, δεν σταματούν αν ελπίζουν. Δεν σταματούν να ενισχύονται. Έτσι, μετά την τριπλή ενίσχυση η επόμενη κίνηση για την ομάδα από τα Χανιά είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί το Σάββατο (6/1).

Ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα τα Χριστούγεννα έκατσε μαζί με τους συνεργάτες του και έφτιαξε ένα πλάνο, προκειμένου βάσει αυτού η διοίκηση να πάρει ποδοσφαιριστές σε θέσεις που υπάρχει έλλειψη.

Κάτι που για την ώρα γίνεται πραγματικότητα. Ο Ισπανός τεχνικός ήθελε έναν επιθετικό που να είναι καλός στις εναέριες μονομαχίες και «killer» μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Αν μη τι άλλο ο Πετρόπουλος έχει δείξει σε Αιγάλεω, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλονή και Δόξα Δράμας πως ξέρει πολύ καλά πως να στέλνει την μπάλα στ’ αντίπαλα δίχτυα.

Γι’ αυτό άλλωστε και οι Χανιώτες τον εμπιστεύτηκαν και τον προτίμησαν σε σχέση με τον Νίκο Κουσκουνά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τη Δόξα Δράμας, αναπληρώνοντας το κενό του Πετρόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ