Της κουμπαριάς το κάγκελο

Της κουμπαριάς το κάγκελο

Απίστευτοι είναι οι ορισμοί που έγιναν στο παιχνίδι της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ νομίζει ότι υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Η μικτή ...ΑΕΚ ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Τα τσιράκια μέσα και έξω από την ΚΕΔ παίζουν τα ρέστα τους.

Δυναμικά ξεκίνησε το 2018. Ο …ταλαντούχος κύριος Βάτσιος ορίστηκε στο ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός. Με πρώτο βοηθό τον Καρατζίκα. Τον κουμπάρο του Παπασταμάτη. Τον πρώην διαιτητή, που στην ΑΕΚ έκανε την «πρακτική» του στο αθλητικό μάνατζμεντ. Τον κουμπάρο του Μάνταλου, ο οποίος είναι πολύ φίλος του Καρατζίκα. Ο παρατηρητής διαιτησίας, ο Σπυρόπουλος, είναι και αυτός κουμπάρος. Του Παπασταμάτη και του Μάνταλου. Ο τέταρτος διαιτητής, ο Κιοτζένης είναι φίλος με τον Μάνταλο. Μόνο ο διεθνής διαιτητής λείπει από το σετ αυτού του αγώνα.

Ο Σπυρόπουλος είναι από τη Λαμία. Θυμάστε όλοι τι έκανε ο Βάτσιος στο Περιστερί. Υπέρ της ΑΕΚ στο ματς με την φίλα προσκείμενη Λαμία. Με το πέναλτι που προκάλεσε σοκ. Ο Σπυρόπουλος ήταν και στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού με τα ψάρια στον ερυθρόλευκο πάγκο. Ο Μάνταλος αδίκησε εκείνο τα βράδυ τους φιλοξενούμενους και ο κουμπάρος βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Τον τιμώρησε με βαριά καρδιά.

Δεύτερος βοηθός είναι ο Φωτόπουλος από την Αθήνα. Μαθαίνω ότι …προσηλυτίστηκε πριν από λίγο καιρό. Έκανε και αυτός την επιλογή του.

Ο Βάτσιος είναι Αγρινιώτης. Αστυνομικός στο επάγγελμα. Μετατέθηκε πριν από χρόνια στην Αθήνα. Δεν είχε μέλλον στην Ένωση της. Άλλοι ήταν τότε πιο ψηλά στην ιεραρχία για να ανέβουν στη Super League. Πήγε στην Δυτική Αττική. Εκεί υπήρχαν προοπτικές.

Όταν ήταν διαιτητής στη Football League σφύριξε τον αγώνα της τρίτης κατηγορίας Περιστέρι-ΑΕΚ που έληξε 0-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα για γκολ που τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Όμως ο Βάτσιος καθάρισε στα «αποδυτήρια». Όταν διαπιστώθηκε ότι ένας παίκτης της ΑΕΚ, που είχε γραφτεί στο φύλλο του αγώνα, δεν ήταν παρών και το νούμερο που αντιστοιχούσε στην φανέλα του έγινε αλλαγή με άλλον ποδοσφαιριστή! Οι τυπικά γηπεδούχοι θέλησαν να κάνουν ένσταση, άρχισε να φωνάζει ο Δημητριάδης και ο Βάτσιος φρόντισε να γίνει η διόρθωση για να αποφευχθεί η πλαστοπροσωπία.

Από τότε η καριέρα του άρχισε να παίρνει τα πάνω της. Δεν μπορεί, ο Ιβάν θα έχει πάρει τα μέτρα του. Αν δεν το κάνει, δεν θα γίνει απλώς της κουμπαριάς αλλά της π…ς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ