Προσύμφωνο Μολέδο – Ιντερνασιονάλ παρουσιάστηκε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Προσύμφωνο Μολέδο – Ιντερνασιονάλ παρουσιάστηκε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr. Το προσύμφωνο είναι για το καλοκαίρι, που ο παίκτης μένει ελεύθερος. Πως μπορεί να «σπάσει» και πως ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μεταπείσει τον Μολέδο και τον ατζέντη του.

Όπως αποκάλυψε to10.gr νωρίτερα σήμερα, ο Μολέδο είχε πάρει την απόφασή του να πάει στην Ιντερνασιονάλ. Και ο σύλλογος προχώρησε σε μια κίνηση που το επιβεβαιώνει.

Η πρώην ομάδα του Βραζιλιάνου, που διεκδικεί εκ νέου τον παίκτη, έστειλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπογεγραμμένο προσύμφωνο με τον Μολέδο, στο οποίο ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει να ενταχθεί στο ρόστερ της από το προσεχές καλοκαίρι ως ελεύθερος!

Το προσύμφωνο παρουσιάστηκε μάλιστα στη συνεδρίαση που είχε σήμερα το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την υποσημείωση πάντως πως δεν είναι δεσμευτικό και μπορεί εύκολα να «σπάσει» αν κάποια ομάδα καλύψει τα «θέλω» του Βραζιλιάνου, αλλά και του Παναθηναϊκού και τον αγοράσει τώρα.

Επί της ουσίας, τα πάντα βρίσκονται στο χέρι του Βραζιλιάνου, ο οποίος λόγω της μεγάλης επιθυμίας του να βρίσκεται κοντά στο παιδί του κυρίως, αλλά και στους υπόλοιπους δικούς του ανθρώπους, προχώρησε στη συγκεκριμένη υπογραφή, λέγοντας όμως στην Ιντερνασιονάλ πως προτιμά να πάρει τώρα μεταγραφή και να αποζημιωθεί και ο Παναθηναϊκός.

Γι’ αυτό και οι Βραζιλιάνοι προχώρησαν σε πρόταση στους «πράσινους», η οποία δεν φτάνει μεν εκείνη του ΠΑΟΚ (περίπου 300.000 ευρώ η Ιντερνασιονάλ, 700.000 συν Κάτσε – Κωνσταντινίδη ο ΠΑΟΚ), πλην όμως έχουν το ατού ότι ο παίκτης έχει σαν προτεραιότητα την επιστροφή στη χώρα του.

Μένει να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πείσει τον Μολέδο και τον ατζέντη του να αλλάξουν γνώμη, προσφέροντας φυσικά περισσότερα λεφτά στον παίκτη, κάτι που είναι και το μεγάλο ατού του «δικεφάλου», ο οποίος πάντως τούτη την ώρα είναι αουτσάιντερ για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ