Μολέδο στο Κορωπί : «Πάω στη Βραζιλία»

Μολέδο στο Κορωπί : «Πάω στη Βραζιλία»

Ο Μολέδο έλεγε σε συμπαίκτες του στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, πως θα επιστρέψει στη Βραζιλία για αν παίξει στην Ιντερνασιονάλ.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Ροντρίγκο Μολέδο πήγε κανονικά στο Κορωπί και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ.

Και εκεί, στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, ο Βραζιλιάνος δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους συμπαίκτες του, αλλά και από ανθρώπους της ομάδας, για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον ίδιο να λέει πως είναι πολύ κοντά στον επαναπατρισμό και στο να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ. «Τα έχω βρει εδώ και λίγες μέρες με την Ιντερνασιονάλ. Νομίζω ότι μέσα στις μέρες θα οριστικοποιηθεί και θα γυρίσω στη Βραζιλία», έλεγε ο Μολέδο στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και δεν έκρυβε την επιθυμία του για να αγωνιστεί και πάλι στη χώρα του.

Θυμίζουμε πως η Ιντερνασιονάλ έκανε μία πρώτη πρόταση στον Παναθηναϊκού λίγο πάνω από τις 300.000 ευρώ, μια πρόταση που δεν βρήκε σύμφωνους τους πράσινους, αλλά αν ο Μολέδο τα έχει βρει με τους Βραζιλιάνους τότε ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και με τον κίνδυνο να τον χάσει ελεύθερο, θα αναγκαστεί να τον παραχωρήσει με λιγότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ