Χαμός με Μολέδο: Ρελάνς ΠΑΟΚ, με σούπερ προσφορά!

Χαμός με Μολέδο: Ρελάνς ΠΑΟΚ, με σούπερ προσφορά!

Οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν ότι θα πάρουν το ΟΚ από τον Παναθηναϊκό και προσπαθούν να μεταπείσουν τον Μολέδο, που θέλει Ιντερνασιονάλ!

Είναι από εκείνες τις μεταγραφές που εάν δεν κλείσουν μέσα στο πρώτο 24ωρο από την πρόταση, μετά «χλομιάζουν» και συνήθως χαλάνε. Για αυτόν τον λόγο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να τελειώσουν στη διάρκεια της ημέρας τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο, αφήνοντας στην άκρη τις δεδομένες δυσκολίες που έχουν προκύψει στη διάρκεια των συζητήσεων.

Αυτή τη στιγμή η διοίκηση Σαββίδη έχει κάνει μία πολύ σημαντική οικονομική υπέρβαση. Κατ’ αρχάς ο ΠΑΟΚ προσφέρει cash 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για να πάρει από τώρα τον ποδοσφαιριστή. Επίσης, προσφέρει ως ελεύθερους του Εργκους Κάτσε και Δημήτρη Κωνσταντινίδη (σ.σ. ο ΠΑΟΚ κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης και για τους δύο). Και όλα αυτά, για τον Μολέδο, ο οποίος σε έξι μήνες μένει ελεύθερος. Αρα μπορεί να υπογράψει από τώρα σε ομάδα της αρεσκείας του.

Η προσφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη και επαρκής για τα δεδομένα της υπόθεσης. Στον ΠΑΟΚ το γνωρίζουν και για αυτόν τον λόγο το «ΟΚ» του Παναθηναϊκού των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων θεωρείται σχεδόν βέβαιο. Κάτι, όμως, που δεν ισχύει και με την περίπτωση του Μολέδο. Ο οποίος, πριν ο ΠΑΟΚ εμπλακεί στη μεταγραφή του, είχε αποφασίσει (οριστικά) να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία.

Αυτό δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη εάν αλλάζει. Αλλά οι Θεσσαλονικείς φέρεται να επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπο του παίκτη, κάνοντας μία πολύ σημαντική πρόταση. Στην οποία δεν λες εύκολα «όχι»! Λέγεται, λοιπόν, ότι ο ΠΑΟΚ προσφέρει πλέον στον Βραζιλιάνο στόπερ ετήσιο συμβόλαιο με περισσότερα από τα 650.000 ευρώ. Ποσό στο οποίο έχει συμφωνήσει ο Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ. Ενώ λέγεται ότι το συμβόλαιο που δίνει ο Δικέφαλος είναι για 3,5 χρόνια. Δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2021!

Είναι σαφές ότι η ρελάνς του ΠΑΟΚ μπορεί να ταράξει τα πράγματα και τις σκέψεις του Μολέδο. Διότι, καλή η νοσταλγία για την πατρίδα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση «μιλάει το χρήμα». Και η προοπτική να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο που θα του προσφέρει τα πάντα και την ευκαιρία να διακριθεί, αλλά και να κατακτήσει τίτλους. Κάτι που αποτελεί τον υπέρτατο στόχο για τον ΠΑΟΚ.

Εως το βράδυ της Παρασκευής τα πάντα αναμένεται να έχουν τελειώσει. Με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την οριστική απάντηση, τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τον ποδοσφαιριστή. Με τους Θεσσαλονικείς να χρησιμοποιούν και αρκετούς ανθρώπους από το περιβάλλον του Μολέδο για να τον πείσουν να αλλάξει στάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ