ΑΕΛ : Τιμωρήθηκε με πρόστιμο

ΑΕΛ : Τιμωρήθηκε με πρόστιμο

Η ΑΕΛ τιμωρήθηκε με πρόστιμο για την συμπεριφορά των φίλων της στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία.

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Λάρισα για τον τρόπο που φέρθηκαν οι οπαδοί της στο παιχνίδι με τη Λαμία, όπως ανακοίνωσε το πειθαρχικό όργανο της Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 15ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 8106/17/2532321 από 18-12-2017 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά στο Πρωτάθλημα Novasports Super League K20

Α) ΑΕΛ Κ20, Μ. Ζιάκα (προπονητής), Ο. Κλάρα (αξιωματούχο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 16/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 16/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Ζιάκα και Κλάρα: επιβάλλει στην ομάδα Α.Ε.Λ. Κ-20  χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Μ. Ζιάκα χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ενός μήνα. Τέλος απαλλάσσει τον κ. Ο. Κλάρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ