ΠΑΟΚ : Εξετάζουν την περίπτωση Ερνάνι

ΠΑΟΚ : Εξετάζουν την περίπτωση Ερνάνι

Ταυτόχρονα με το θέμα απόκτηση κεντρικού αμυντικού, στον ΠΑΟΚ, δουλεύουν και αυτό του μέσου. Στην Τούμπα εξετάζουν την περίπτωση του Ερνάνι Αζεβέντο Ζούνιορ που αγωνίζεται στη Σεντ Ετιεν.

Μετά την δεδομένη απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο για την θέση του αριστερού μπακ (σ.σ. αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου), στον ΠΑΟΚ κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς και για τις υπόλοιπες θέσεις. Μετά την πρόταση που κατατέθηκε στον Παναθηναϊκό για τον Μολέδο, ταυτόχρονα κινούνται και για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο χώρου του κέντρου και θα μπορεί να παίξει με ευκολία όλες τις θέσεις. Μια από τις περιπτώσεις σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr είναι αυτή του Βραζιλιάνου Ερνάνι Αζεβέδο Τζούνιορ. Ο 23χρονος μέσος αγωνίζεται στην γαλλική Σεντ Ετιέν με την μορφή του δανεισμού από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Ερνάνι αποκτήθηκε από τους Ρώσους τον Γενάρη του 2017 με καθ’ υπόδειξη του γνωστού μας Μιρτσέα Λουτσέσκου. Όταν ο 72χρονος τεχνικός έφυγε από την Ζενίτ, η διοίκηση των Ρώσων ενημέρωσαν τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ερνάνι από το καλοκαίρι αγωνίζεται με τα χρώματα της Σεντ Ετιέν και σε 12 εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει έχει πετύχει 4 γκολ.  Οι Γάλλοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του συμπατριώτη τους Εμβιλά από την Ρουμπίν Καζάν λόγω οφειλών. Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην ίδια θέση κάτι που δείχνει πως η διοίκηση της Σεντ Ετιέν δεν θα συνεχίσει την συνεργασία με τον Ερνάνι λόγω των 4 εκατ. ευρώ που υπάρχει για την οψιόν αγορά του.     

Ο Ερνάνι, γεννήθηκε στο Σάο Γκονθάλο ντο Σαπουκάι, στο Μίνας Γκεράις. Αποφοίτησε από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Παραναένσε. Έκανε το ντεμπούτο του στις ανδρικές ομάδες στο Πρωτάθλημα Παραναένσε 2013. Στις 22 Αυγούστου 2013, ο Ερνάνι δόθηκε ως δανεικός στη Ζοϊνβίλε (ομάδα της Β’ κατηγορίας) μέχρι τον Δεκέμβριο. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 3 Σεπτεμβρίου, ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τη Σεαρά Σπόρτιγνκ Κλαμπ που έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Ο Ερνάνι επέστρεψε στην Ατλέτικο τον Ιανουάριο του 2014 και έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα Βραζιλίας στις 10 Σεπτεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Μάρκος Γκιλέρμε στον αγώνα απέναντι στην Γκρέμιο που έληξε με ήττα της Ατλέτικο με σκορ 1-0. Τέσσερις μέρες αργότερα ξεκίνησε για πρώτη φορά ως βασικός, στον αγώνα με τη Βιτόρια που έληξε με σκορ 2-0 υπέρ της Ατλέτικο. Στις 16 Δεκεμβρίου 2016, ο Ερνάνι υπέγραψε πενταετής συμφωνία με τον ρωσικό σύλλογο Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου προπονητής ήταν ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΑΝΙ

https://www.youtube.com/watch?v=ffgt-2IYkNY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ