Ολυμπιακός : Κέβιν Μιραλάς όπως… Όσκαρ Γκαρσία

Ολυμπιακός : Κέβιν Μιραλάς όπως… Όσκαρ Γκαρσία

Οι Άγγλοι μιλούν σχεδόν με βεβαιότητα για την πώληση του Βέλγου από την Έβερτον. Και ξεκάθαρα κάνουν λόγο για επιστροφή του στον Ολυμπιακό, όπως ήταν βέβαιοι οι Καταλανοί για τον Όσκαρ Γκαρσία. Για δύο μεταγραφές οι Πειραιώτες στην επίθεση.

Ιδιαίτερο η βραδιά σε όλα τα επίπεδα. Όσο ιδιαίτερη την καθιστά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να πατήσει το… κουμπί της αλλαγής προπονητή. Τα έγραφαν οι Καταλανοί εδώ και ημέρες, είναι η αλήθεια. Από εκεί όμως ως τις ανακοινώσεις προφανώς χώρεσαν μπόλικα επεισόδια. Μέχρι ο πρωταθλητής Ελλάδας αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Τάκη Λεμονή με τον Όσκαρ Γκαρσία.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον 44άχρονο. Από το ρεπορτάζ προκύπτουν μια σειρά από δεδομένα:

Πρώτον ότι τον «διάλεξε» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ «έτρεξαν» αυτή την υπόθεση τα τελευταία 24ώρα. Έχουν παίξει και οι δύο ποδόσφαιρο στην Ισπανία, έχουν πολλούς επώνυμους φίλους άρα έχουν ρωτήσει πολλούς και έχουν σχηματίσει έναν ικανοποιητικό φάκελο.

Δεύτερο, ανάμεσα στα πρόσωπα που ρωτήθηκαν ήταν ο ίδιος ο Ερνέστο Βαλβέρδε, η άποψη του οποίου έχει σίγουρα πολύ μεγάλη βαρύτητα στον οργανισμό Ολυμπιακός.

Τρίτο πως ο Γκαρσία αρέσκεται σε ένα μοτίβο κλασικού Ισπανικού ποδοσφαίρου, με πολύ επιθετική προσέγγιση.

Αν είναι ο κατάλληλος: Θα το αποφασίσει το χορτάρι. Αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό στα μισά του δρόμου, παραλαμβάνει από έναν άνθρωπο πραγματικά πολύ αγαπητό όπως ο Τάκης Λεμονής. Όπως ο 57άχρονος που είναι αλήθεια ότι πήρε από το -5 και δίνει στο +1, τη σκυτάλη στον επόμενο.

Το γιατί οι Πειραιώτες αποφάσισαν να κάνουν τώρα αυτή την αλλαγή προπονητή, είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι. Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος. Η τόσο… όσο βελτίωση που θα κρατήσει την κούπα του πρωταθλητή στον Πειραιά. Και βέβαια κατ’ επέκταση η δημιουργία μιας ομάδας πάνω σε πιο στέρεες βάσεις, με δημιουργό έναν προπονητή που και τη σχολή που ο Ολυμπιακός παραδοσιακά επιλέγει υπηρετεί, και οι συστάσεις έπεισαν για να προκύψει η συμφωνία.

Πάμε όμως παρακάτω. Σε κάτι εξίσου ενδιαφέρον και ουσιαστικό. To10.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι Πειραιώτες έχουν στο πλάνο τους, την απόπειρα για την ενίσχυση με δύο πολύ καλές μεταγραφές. Με την προσθήκη στο ρόστερ δύο «επιθετικών» που εάν και εφόσον θα κάνουν την διαφορά. Και όταν λέμε φυσικά «επιθετικών» δεν εννοούμε απαραίτητα σέντερ φορ.

Με δεδομένο λοιπόν ότι οι Καταλανοί έλεγαν και επέμεναν τις τελευταίες ημέρες για τον Όσκαρ Γκαρσία, ας έχουμε κατά νου ότι και σε ένα άλλο σημείο της Ευρώπης επιμένουν για τον Ολυμπιακό. Στην Αγγλία. Για τον Κέβιν Μιραλάς. Για τον Βέλγο άσο, που η Έβερτον μόλις έβγαλε στο «σφυρί» συζητώντας μόνο την πώληση του. Λέγετε ότι οι Άγγλοι προσφέρουν τον Κέβιν Μιραλάς στα 5 εκατ ευρώ. Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν στο Νησί θεωρούνται όχι απλά το μεγάλο, αλλά το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτηση του.

Ξέρουμε ότι έχει γραφτεί αμέτρητες φορές, ότι οι Πειραιώτες το έχουν διαψεύσει άλλες τόσες. ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ όμως οι Άγγλοι. Σε τέτοιο βαθμό που θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν αυτή τη φορά θα δικαιωθούν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ