ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός: Τα λένε για τον Μολέδο

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός: Τα λένε για τον Μολέδο

 Ο Κώστας Καίσαρης αποκαλύπτει: Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού για τον Μολέδο. Πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ανατροπή του σκηνικού στην υπόθεση της αναζήτησης σέντερ  μπακ για τον Δικέφαλο του Βορρά, που παίζει πλέον σε δύο ταμπλό. Σύμφωνα με  ασφαλείς πληροφορίες, πέρα από τον Γεβγέν Χατσερίντι, που αποκάλυψε «tο10.gr» ο ΠΑΟΚ δουλεύει και τη περίπτωση του στόπερ των Πρασίνων, ΜολέδοΤου 30άχρονου Βραζιλιάνου άσου που δεν είναι μάλιστα τόσο υψηλού κόστους, όσο ο κεντρικός αμυντικός της. Ντιναμό Κιέβου.

Είναι μάλιστα τόσο προχωρημένο το θέμα με τις δύο πλευρές, τις δύο ομάδες, να βρίσκονται ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο ΠΑΟΚ θέλει τον στόπερ του Παναθηναϊκού, που δεδομένα έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με τον Ποντιακής καταγωγής  Χατσερίντι, ότι μπορεί να παίξει άμεσα. Ο Παναθηναϊκός τον παραχωρεί προκειμένου να λύσει κάποια από τα οικονομικά του προβλήματα. Και το ένα… φέρνει το άλλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά, χωρίς ωστόσο να έχει επέλθει η τελική συμφωνία. Με τον Παναθηναϊκό δηλαδή να ζητάει κάποια παραπάνω λεφτά απ αυτά που προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Με δεδομένο λοιπόν, ότι και οι δυο πλευρές είναι κατ αρχήν θετικές για να γίνει το deal, όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός στη καριέρα του Μολέδο θα είναι η Θεσσαλονίκη. Και βέβαια αν όντως επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω τηρεί τον λόγο του και ο Ιβάν Σαββίδης. Την δέσμευση του πως δεν πρόκειται να πάρει ελεύθερο ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος είναι στη Θεσσαλονίκη εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό στη διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι Πράσινοι ζητούν 1,3 εκατ ευρώ για να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 800.000 ευρώ και τον Κάτσε ως δανεικό ως το τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ