Ολυμπιακός: Τέλος ο Λεμονής

Ολυμπιακός: Τέλος ο Λεμονής

Με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο του ο Ολυμπιακός την Κυριακή στη Λάρισα. Αύριο η ανακοίνωση του νέου προπονητή (Όσκαρ Γκαρσία)

Τίτλοι τέλους. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παίξει… το χαρτί της αλλαγής του προπονητή, ακριβώς στα μισά του δρόμου της Σούπερ Λιγκ και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε επίσημα το «διαζύγιο» με τον Τάκη Λεμονή.

Αύριο θα είναι επίσημο και του νέου τεχνικού που προφανώς θα είναι ο Όσκαρ Γκαρσία. Ο 44άχρονος Καταλανός, για τον οποίο οι συμπατριώτες του από το μεσημέρι μιλούν με βεβαιότητα για τη συμφωνία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Γκαρσία έρχεται στη χώρα μας τις πρώτες πρωινές ώρες. Αναμένεται αύριο να βάλει τις υπογραφές σε συμβόλαιο για 1,5+1 χρόνο με τον Ολυμπιακό. Πιθανότατα θα βρεθεί και στον Ρέντη για την πρώτη του προπόνηση. Δεν θα κάτσει όμως στον πάγκο των Ερυθρόλευκων την Κυριακή για το ματς με τη Λάρισα. Σε αυτόν θα βρεθεί ο Χρήστος Κόντης που είναι μέλος του τεχνικού τιμ και που όλα δείχνουν ότι θα είναι και ο μοναδικός από τους συνεργάτες του Τάκη Λεμονή που θα παραμείνει στο επιτελείο του νέου προπονητή.

Ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωση του ευχαρίστησε δημόσια τον Λεμονή για την προσφορά του και έκανε γνωστό πως του έχει ήδη προτείνει νέα θέση στο οργανόγραμμα της ομάδας. Είναι άγνωστο βεβαίως αν ο 57άχρονος θα κάνει αυτή την πρόταση αποδεκτή. Ο Λεμονής ανέλαβε για 4η φορά στην καριέρα του τους Πειραιώτες στις 25 Σεπτέμβρη αμέσως μετά την ήττα από την ΑΕΚ (3-2) στο ΟΑΚΑ. Λειτούργησε ως στρατιώτης της ομάδας και τη βοήθησε σε ένα κρίσιμο διάστημα. Σε δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μέτρησε 8 νίκες και 2 ήττες, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να επανέλθει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή. Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του. Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο».

Συνολικά ο Τάκης Λεμονής σε αυτή την 4η θητεία του στον Ολυμπιακό, κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε 18 αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων. Από το Τορίνο (27/9) και την 2-0 ήττα από την Γιουβέντους για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ως την αναμέτρηση κυπέλλου με τον Πλατανιά (0-2) στα Περιβόλια (20/12).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ