Επιμένουν οι Καταλανοί για τον Όσκαρ Γκαρσία

Επιμένουν οι Καταλανοί για τον Όσκαρ Γκαρσία

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν πάρει θέση για τα όσα γράφονται στη Βαρκελώνη για τον 44άχρονο Όσκαρ Γκαρσία, οι Καταλανοί όμως τον στέλνουν πλέον στην Αθήνα!

Καμία αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού, στα όσα γράφονται εδώ και μερικές ώρες στη Βαρκελώνη αναφορικά με τον Όσκαρ Γκαρσία. Οι Καταλανοί υποστηρίζουν πως ο 44άχρονος συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ελλάδας και ότι είναι έτοιμος να καθίσει στον πάγκο τους.

Τι λένε οι πρωταθλητές; Τίποτα. Δεν έχουν πάρει θέση στο μπαράζ δημοσιευμάτων και φημών το οποίο όχι μόνο εξελίσσεται αλλά και σταδιακά φέρνει στην επιφάνεια περισσότερες πληροφορίες. Λέγεται για παράδειγμα ότι ο Γκαρσία αργά το βράδυ θα μπει στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό την Αθήνα. Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν θα έχει αντίκρισμα ως ότου οι Πειραιώτες κάνουν την κίνηση τους.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Λάρισα βουτώντας απευθείας στα… βαθιά με την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Σήμερα την προπόνηση στον Ρέντη την έκανε κανονικά ο Τάκης Λεμονής. Αν όντως επιβεβαιωθεί η υπόθεση του Όσκαρ; Τότε ο Έλληνας τεχνικός δύσκολα θα μείνει τη θέση του ως το ματς με την ΑΕΛ. Εκεί εάν και εφόσον οι Πειραιώτες θα πάνε με κάποιον υπηρεσιακό τεχνικό (πχ ο Χρήστος Κόντης). Αλλά ας μην βιαζόμαστε διότι προς το παρόν δεν υπάρχει –ξαναλέμε- καμία απολύτως αντίδραση.

Γενικότερα πάντως οι Πειραιώτες έχουν και σήμερα την τιμητική τους, σε μια σειρά από σενάρια που απλώνονται στο διαδίκτυο. Και δεν αφορούν μόνο το θέμα του προπονητή. Είναι και τα μεταγραφικά που δεν σταματούν ποτέ. Το όνομα του Κέβιν Μιραλάς για παράδειγμα έχει και πάλι την τιμητική του, πόσο μάλλον μετά από τις σημερινές δηλώσεις του Σαμ Αλαρντάις, περί πώλησης του Βέλγου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ