Ξάνθη : Ενδιαφέρον για Ντικαμονά

Ξάνθη : Ενδιαφέρον για Ντικαμονά

Η Ξάνθη ενδιαφέρεται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και η περίπτωση που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Κλεβίντ Ντικαμονά του Πλατανιά.

Η Ξάνθη έχει έχει ξεκινήσει αρκετά καλά το φετινό πρωτάθλημα, βρίσκεται σχετικά ψηλά στη βαθμολογία και γλυκοκοιτάζει μια θέση στην πρώτη πεντάδα που αυτόματα θα σημαίνει και έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι άνθρωποι της ακριτικής ομάδας θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους για την πεντάδα και για αυτό το λόγο ψάχνουν στην αγορά 2-3 προσθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα κλείσουν κενά.

Πρώτος στόχος για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, διότι η Ξάνθη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά και με τις πιο μεγάλες ομάδες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, η περίπτωση που φέρεται να έχει ξεχωρίσει η ακριτική ΠΑΕ είναι ο ο στόπερ του Πλατανιά, Κλεβίντ Ντικαμονά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος Κογκολέζος μετράει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και θα απασχολήσει μόνο στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος. Παρόλα αυτά η Ξάνθη έχει κάνει κάποιες σχετικές ερωτήσεις για τον αμυντικό των Κρητικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ