Ολυμπιακός : Κανένα θέμα με τον Όσκαρ Γκαρσία

Ολυμπιακός : Κανένα θέμα με τον Όσκαρ Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά, αλλά μόνο για να ενισχύσει το ρόστερ του. Κανονικά συνεχίζουν οι Ερυθρόλευκοι με τον Τάκη Λεμονή που το πρωί ήταν στον Ρέντη. Ποια τα επόμενα βήματα του σχεδιασμού.

Προέκυψε στον επίλογο του 2017, και είναι αλήθεια πως δημιούργησε μπόλικη συζήτηση. Ο Ολυμπιακός και ο Όσκαρ Γκαρσία. Ή πιο σωστά όσα οι Ισπανοί έγραψαν περί διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον 44άχρονο προπονητή, που φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Σεντ Ετιέν.

Τι ισχύει; Με δύο λόγια ότι: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Απλά, λιτά και κατανοητά. Δεν υπάρχει ανοιχτό θέμα με τον Όσκαρ Γκαρσία. Δεν υπάρχουν συζητήσεις, πόσο μάλλον διαπραγματεύσεις. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο τους. Τον 57άχρονο τεχνικό που ούτως ή άλλως έκανε σήμερα κανονικά την πρώτη προπόνηση της σεζόν. Υπάρχει αγωνιστική δράση μπροστά, υπάρχει η επικίνδυνη έξοδος στην Λάρισα την Κυριακή. Υπάρχει λοιπόν και η ανάγκη να επανέλθει η ομάδα στην κανονικότητα της, μακριά από τις φήμες και όλα τα υπόλοιπα που απολύτως λογικά ήρθαν στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες.

Γιατί δεν το διέψευσε ο Ολυμπιακός το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία από την πρώτη στιγμή; Προφανώς γιατί όλος αυτός ο θόρυβος ξέσπασε σε ένα μη λειτουργικό 48ώρο. Παραμονή πρωτοχρονίας, και πρώτη του χρόνου. Από σήμερα όμως που οι «μηχανές» μπήκαν και πάλι σε λειτουργία, την διάψευση την έφεραν τα γεγονότα. Η παρουσία του Τάκη Λεμονή στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Η εκκίνηση της προετοιμασίας για το ματς της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου. Έχει πολλές ανοιχτές υποθέσεις ο πρωταθλητής για το επόμενο διάστημα. Θέματα που αφορούν στο μεταγραφικό «πάρε-δώσε» και στην απόπειρα ενίσχυσης του ρόστερ.

Εκεί όπου έγινε η αρχή με την ανακοίνωση της απόκτησης του Εχσάν Χατζισαφί, αλλά και με τη «διπλή» συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για τους Ιγκόρ και Πασαλίδη. Θα συμβούν και άλλα το επόμενο διάστημα. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Φρανσουά Μοντέστο έχουν την ευθύνη για μια σειρά από θέματα που απασχολούν. Υπάρχουν όμως και μια σειρά από αποχωρήσεις που πρέπει να συμβούν και τυπικά. Διότι προς το παρόν δεν έχει φύγει κανείς. Ούτε καν οι Καπίνο, Μίλιτς, Ζντιέλαρ, Μπεν, Εμενίκε και Καρσελά που δεδομένα δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ