Ολυμπιακός : «Στην Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία»

Ολυμπιακός : «Στην Ελλάδα ο Όσκαρ Γκαρσία»

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο 44χρονος προπονητής βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για να κλείσει το deal και να αναλάβει τον Ολυμπιακό.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς «έσκασε» το μεγάλο θέμα με τον Όσκαρ Γκαρσία. Οι Ισπανοί που το αποκάλυψαν και οι πληροφορίες που σας μεταφέραμε λίγο αργότερα οδηγούν στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Ολυμπιακό με τον Όσκαρ Γκαρσία να παίρνει άμεσα τη θέση του Τάκη Λεμονή που ναι μεν κατάφερε να φέρει την ομάδα στην πρώτη θέση αλλά δεν έχει πείσει πως μπορεί να την κρατήσει μέχρι το τέλος σε αυτή.

Το θέμα βεβαίως είναι πως μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει και η πρώτη αντίδραση από τον Ολυμπιακό, που μέχρι στιγμής δεν έχει μεταφέρει το παραμικρό σχόλιο κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του.

Σύμφωνα μάλιστα με την AS υπήρξε χθες στην Βαρκελώνη συνάντηση ανθρώπου του Ολυμπακού με τον Όσκαρ Γκαρσία για να προχωρήσει το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρολεύκων. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως είναι τέτοια η σιγουριά για το deal που στο δημοσίευμα οι Ισπανοί δημοσιογράφοι εύχονται καλή επιτυχία στον Όσκαρ Γκαρσία στον Ολυμπιακό!

Οι πληροφορίες μάλιστα πριν λίγη ώρα από την Ισπανία ανέφεραν πως ο Όσκαρ Γκαρσία βρίσκεται ήδη στην χώρα μας για να μπει το deal με τον Ολυμπιακό στην τελική ευθεία και από αύριο (μια και σήμερα έχουν ρεπό οι ερυθρόλευκοι) να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να ντεμπουτάρει στο ματς με την Λάρισα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες στον Ολυμπιακό και μένει πλέον να μάθουμε και επίσημα αν όλες οι πληροφορίες που από χθες οδηγούσαν στην αλλαγή προπονητή θα επιβεβαιωθούν.

Μια εξέλιξη πάντως που δεν πρόκειται να αποτελέσει μεγάλη έκπληξη καθώς ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως στην διοίκηση δεν ήταν ικανοποιημένοι από την παρουσία του Λεμονή κυρίως εξαιτίας των εσωτερικών προβλημάτων που υπήρχαν αλλά και του γεγονότος ότι δεν κατάφερε να αξιοποιήσει στον βαθμό που θα έπρεπε το ρόστερ που είχε στα χέρια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ