Ερυθρός Αστέρας : «Παρακολουθούμε τον Βούκοβιτς»

Ερυθρός Αστέρας : «Παρακολουθούμε τον Βούκοβιτς»

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Βελιγραδίου, Μίταρ Μρκέλα φέρεται να έχει δηλώσει πως ο Ερυθρός Αστέρας παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Βούκοβιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς σύμφωνα με σερβικά μέσα ενημέρωσης και μάλιστα φιλοξενούν δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ομάδας του Βελιγραδίου. «Παρακολουθούμε την κατάσταση με τον Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό. Είναι ένα δικό μας παιδί» φέρεται να έχει δηλώσει ο Μίταρ Μρκέλα, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά στην περίπτωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να επισημανθεί πως αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Σέρβος θ’ αποχωρήσει από την ομάδα του λιμανιού.

Επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι πριν από ενάμιση μήνα υπήρχαν δημοσιεύματα στην Ισπανία που θεωρούσαν σίγουρη τη μεταγραφή του διεθνούς στόπερ στην Μάλαγα. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε ποτέ. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι έδωσαν περισσότερα από δύο εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να πάρουν τον Βούκοβιτς. Κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουν υπόψιν όσοι ενδιαφέρονται για τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό.

Θυμίζουμε πως το απόγευμα υπήρχαν δημοσιεύματα στην Τουρκία, τα οποία ανέφεραν πως η πρώην ομάδα του, η Κόνιασπορ, ενδιαφέρεται για την επιστροφή του διεθνούς στόπερ. Το ενδιαφέρον στοιχείο μάλιστα στις δηλώσεις των αθλητικών διευθυντών Ερυθρού Αστέρα και Κόνιασπορ είναι ότι και οι δύο παρουσίασαν τον Βούκοβιτς σαν δικό τους παιδί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ