Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, τα είπε με Χιμένεθ

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, τα είπε με Χιμένεθ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ , μίλησε με τον Χιμένεθ και ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές για τις γιορτές και τη νέα χρονιά.

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης επισκέφθηκε το «στρατηγείο» της ομάδας του και συνομίλησε τόσο με τον Μανόλο Χιμένεθ όσο και με τους παίκτες, πριν την έναρξη της προπόνησης.

Ο Μελισσανίδης ευχήθηκε σε όλους καλή επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την διακοπή λόγω των γιορτών, προκειμένου η χρονιά που έρχεται να είναι ακόμα καλύτερη για την ΑΕΚ και να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είχε και τετ-α-τετ με τον Μανόλο Χιμένεθ, με τους δύο άνδρες να συζητούν για λίγα λεπτά στο προπονητικό της ομάδας σε χαλαρό κλίμα για την ομάδα, αλλά και τις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Με την ΑΕΚ να έχει ήδη ολοκληρώσει την απόκτηση του Μασούντ, να βρίσκεται πολύ κοντά στον Μοράν και να κινείται και για ακραίο επιθετικό (Τουτού).

Ο Μελισσανίδης αποχώρησε από τα Σπάτα μετά το τέλος της προπόνησης, μέρος της οποίας παρακολούθησε, όπως συνηθίζει όταν δίνει το παρών στις εγκαταστάσεις της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ