Επιχείρηση «Χουλτ» από ΠΑΟΚ και Σαββίδη

Επιχείρηση «Χουλτ» από ΠΑΟΚ και Σαββίδη

Τo10.gr καταγράφει την επιθυμία της οικογένειας Σαββίδη να φέρει στην Τούμπα τον Νικλας Χουλτ. Τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Κοντέντο, Τόσκα και Αζεβέδο.

Η ώρα της κρίσης για τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ έφτασε. Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (30/12), μετά τη συνάντηση που θα έχουν οι Σαββίδης, Λουτσέσκου και Μίχελ για τα μεταγραφικά, όπως σας ενημέρωσε to10.gr, θα έχει αποφασιστεί ποιος από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα θα αποτελέσει τον νούμερο ένα στόχο για τον ΠΑΟΚ. Τα δεδομένα στην Τούμπα είναι λίγο πολύ γνωστά. Υπάρχει ο Νικλας Χούλτ, που αποτελεί πόθο της οικογένειας Σαββίδη, αλλά και οι Τόσκα, Κοντέντο, Αζεβέδο.

Ο Σουηδός αμυντικός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Δικεφάλου. Οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή έχουν γίνει εδώ και μέρες, με τον ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίζει πως θέλει τον παίκτη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν καταφέρει να αποδεσμευτεί από τους Πράσινους το αργότερο μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, τότε είναι πιθανό οι «ασπρόμαυροι» να ανακοινώσουν την απόκτηση του. Τον Σουηδό αμυντικό θέλει πολύ η οικογένεια Σαββίδη, κάτι που επιβεβαιώθηκε εμμέσως και από το «like» που έκανε ο Γιώργος Σαββίδης σ’ ένα από τα τελευταία ποσταρίσματα του Χουλτ στην προσωπική του σελίδα στο instagram.

Εκτός από τον Χουλτ υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της άμυνας. Υποθέσεις που τρέχουν οι Λουτσέσκου και Μίχελ. Μία εξ αυτών είναι η περίπτωση του Αλίν Τόσκα. Ο 25χρονος αριστερός μπακ της Μπέτις αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο δανεισμός του είναι «εύκολη υπόθεση», καθώς δεν υπολογίζεται ως βασικός στην ομάδα της Ανδαλουσίας, ενώ και ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Άλλη μία υπαρκτή περίπτωση για την άμυνα είναι ο Ντιέγκο Κοντέντο. Εδώ και μέρες to10.gr έχει αποκαλύψει πως ο 27χρονος μπακ της Μπορντό έχει προταθεί, αρέσει και από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από την ομάδα του και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι μία λύση που εξετάζεται πάρα πολύ σοβαρά. Εξάλλου, δεν πρόκειται για τυχαία περίπτωση ποδοσφαιριστή, αλλά για έναν παίκτη με συμμετοχές στην Μπάγερν Μονάχου και με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Μάλιστα, δεν πρόκειται για την πιο ακριβή περίπτωση από άποψη συμβολαίου, ενώ μπορεί να αποκτηθεί ακόμη και ως ελεύθερος!

Όσον αφορά τον Μάρσιο Αζεβέδο, ο παίκτης προτάθηκε, εξετάζεται από τους Θεσσαλονικείς, αλλά το βεβαρυμένο ιατρικό δελτίο που τον συνοδεύει προκαλεί προβληματισμό. Ενώ εκτός των άλλων, σε καθημερινή βάση συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στη Βραζιλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ