Κόκκινος ο Χατζισαφί, δικοί του Πασαλίδης και Ίγκορ

Κόκκινος ο Χατζισαφί, δικοί του Πασαλίδης και Ίγκορ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Χατζισαφί ενώ δικοί του παίκτες θα πρέπει να θεωρούνται και οι Πασαλίδης - Ίγκορ Σίλβα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Χατζισαφί και ο Ιρανός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους. Οι πρωταθλητές Ελλάδος τα βρήκαν σε όλα με τον Πανιώνιο και τον παίκτη και ο διεθνής αριστερός μπακ αναμένεται να πάει αύριο στου Ρέντη, για να γνωρίσει τον Τάκη Λεμονή και τους νέους του συμπαίκτες. Η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς πειραιωτών για την απόκτηση του Χατζισαφί αναμένεται να γίνει αύριο.

Δικοί του Πασαλίδης και Ίγκορ

Σε ότι αφορά τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και τον αριστερό μπακ των Αρκάδων, Ίγκορ Σίλβα, οι δύο παίκτες είναι «κλεισμένοι» από την ομάδα του λιμανιού. Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τον Αστέρα αλλά και με τους δύο αμυντικούς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως από τον Ολυμπιακό έλεγαν χαρακτηριστικά «είναι δύο παίκτες που μας αρέσουν πολύ».

«Κανένα θέμα Χουλτ»

Ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος στα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων, για τον Νίκλας Χουλτ. Οι πρωταθλητές Ελλάδος ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σουηδό αμυντικό του τριφυλλιού, διαψεύδοντας τα όσα γράφτηκαν τις δύο τελευταίες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ