ΠΑΟΚ: «Ο αγώνας για εξυγίανση και καθαρό ποδόσφαιρο είναι χρέος όλων μας»

ΠΑΟΚ: «Ο αγώνας για εξυγίανση και καθαρό ποδόσφαιρο είναι χρέος όλων μας»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση μέσω διαρροής για την απειλητική επιστολή και τη σφαίρα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, κάνοντας λόγο για «γκανγκστερικές μεθόδους» και «υπόκοσμο» και καλώντας την Πολιτεία να δράσει «με κάθε τρόπο».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω επίσημης διαρροής προς τα μέσα ενημέρωσης, πήρε θέση για την απειλητική επιστολή και τη σφαίρα που εστάλη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, αφήνοντας υπονοούμενα. Ο Δικέφαλος κάνει λόγο για «γκανγκστερικές μεθόδους» και για «υπόκοσμο» και καλεί την Πολιτεία να «ξεριζώσει με κάθε τρόπο και κόστος» το «σύστημα».

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποστολή επιστολής στον Β. Γραμμένο αναφέρει τα εξής:

«Οι απειλές, οι γκαγκστερικές μέθοδοι και ο υπόκοσμος, ανήκουν οριστικά στο χθες του ποδοσφαίρου. Οποιαδήποτε προσπάθεια επηρεασμού μέσω απειλών θεσμικών προσώπων, όπως ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, οφείλει να πέσει στο κενό. Καταδικάζουμε όχι μόνο την απειλητική ενέργεια εναντίον του Βαγγέλη Γραμμένου, αλλά και οποιαδήποτε προσπάθεια επηρεασμού των Αρχών του Ποδοσφαίρου. Ο αγώνας για εξυγίανση και καθαρό ποδόσφαιρο είναι χρέος όλων μας, όπως χρέος της Πολιτείας είναι να ξεριζώσει με κάθε τρόπο και κόστος, τις ρίζες του συστήματος που κατέστρεψε το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ