Kέρκυρα : Με Τσιώλη το 2018, αναζητούνται τα γκολ

Kέρκυρα : Με Τσιώλη το 2018, αναζητούνται τα γκολ

Η Κέρκυρα βρήκε στο πρόσωπο του Σάκη Τσιώλη τον άνθρωπο που μπορεί να τη βοηθήσει να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ, όμως ακόμα της λείπει το εύκολο γκολ.

Η Κέρκυρα βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα δώσει την δική της μάχη για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ. Οι νησιώτες, έχουν δει δύο προπονητές να αποτελούν παρελθόν από τον πάγκο τους, με τον Σάκη Τσιώλη να αναλαμβάνει εσχάτως το δύσκολο έργο να σώσει την ομάδα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος άρχισε τη σεζόν, αλλά αποχώρησε μετά από μόλις μια αγωνιστική, ενώ ο Αλέκος Βοσνιάδης που τον διαδέχτηκε, απολύθηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο Σάκης Τσιώλης θα βρεθεί στον πάγκο της Κέρκυρας από το 2018 και θα προσπαθήσει να την κρατήσει στη Σούπερ Λιγκ.

Όσον αφορά την αξιοποίηση του ρόστερ, η Κέρκυρα έχει χρησιμοποιήσει 26 παίκτες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Σιόντης και Επστάιν είναι οι δύο ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές (15), με τον Έλληνα μέσο να είναι αυτός που έχει περάσει τα πιο πολλά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο (1349’).

Πρώτος σκόρερ για τους νησιώτες είναι ο Πορτογάλος, Φάμπιο Νούνιες, ο οποίος έχει σημειώσει 3 γκολ σε 8 συμμετοχές, ενώ αμέσως επόμενοι στη λίστα είναι οι Έπστάιν και Παμλίδης που έχουν σκοράρει από δύο φορές έκαστος. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κέρκυρα έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (10 γκολ σε 15 παιχνίδια), δείγμα του ότι δεν μπορεί να βρει το λεγόμενο «εύκολο» γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ