Παναθηναϊκός : Εξοφλήθηκε ο Χουλτ, απορίες στον Παναθηναϊκό για τη στάση του

Παναθηναϊκός : Εξοφλήθηκε ο Χουλτ, απορίες στον Παναθηναϊκό για τη στάση του

Ο Παναθηναϊκός έβαλε το υπόλοιπο της δόσης στον Σουηδό, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να κερδίσει την ελευθερία του. Τι του καταλογίζουν οι πράσινοι.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην προσφυγή που κατέθεσε ο Νίκλας Χουλτ, με τους πράσινους να εκφράζουν και τις απορίες τους γύρω από την στάση του Σουηδού ακραίου αμυντικού.

Ο Παναθηναϊκός εξόφλησε τη δόση του Οκτωβρίου στον Χουλτ, ένα ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ που είχε απομείνει, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως ο παίκτης, παρά την εξόφληση, θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος, που είναι και ο σκοπός του μιας και κατέθεσε την προσφυγή στην ΕΠΟ και όχι στη FIFA.

Στον Παναθηναϊκό δεν έκρυβαν την οργή τους για το timing που επέλεξε ο Χουλτ να καταθέσει την προσφυγή, λέγοντας πως ο ίδιος τους είχε διαβεβαιώσει πριν από λίγο καιρό πως δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι πιέσεις του Μάρτιν Νταλίν, που είναι εκπρόσωπός του, έκαμψαν τις όποιες αντιρρήσεις είχε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέρεται να έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού που του προσφέρουν συμβόλαιο διπλάσιο σε σχέση με αυτό που έχει με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ