Μετά τη Γαλατά και ο Εμενίκε βοηθάει τον Εμπουε!

Μετά τη Γαλατά και ο Εμενίκε βοηθάει τον Εμπουε!

Ο Εμάνουελ Εμενίκε συνεχάρη τη Γαλατασαράι για την απόφασή της να στηρίξει τον Εμάνουελ Εμπουε και δεσμεύτηκε και ο ίδιος να βοηθήσει στον Ιβοριανό αμυντικό!

Ο Εμάνουελ Εμενίκε είναι persona non grata για τους οπαδούς της Γαλατασαράι, λόγω της θητείας του στη μισητή Φενέρμπαχτσε. Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε τον επιθετικό του Ολυμπιακού να συγχαρεί δημόσια τη διοίκηση της «Τσιμπόμ» και τον Φατίχ Τερίμ για την απόφαση να στηρίξουν έμπρακτα τον Εμάνουελ Εμπουε στις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που περνάει.

Ο Εμενίκε, λοιπόν, με μήνυμα που ανέβασε στα προσωπικά του social media και το οποίο συνδύασε με φωτογραφία από φάση που ο Εμπουε τον μαρκάρει, ανέφερε χαρακτηριστικά για το δράμα του Ιβοριανού αμυντικού και την κίνηση της Γαλατά: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη Γαλατασαράι που θυμήθηκε αυτόν τον σκληρά εργαζόμενο αμυντικό, Εμάνουελ Εμπουε. Μακάρι να σας ευλογήσει ο Θεός. Εμάνουελ, μην νομίζεις ότι τα έχασες όλα, είμαστε ακριβώς πίσω σου. Να είσαι δυνατός»!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα θέματα που αφορούν στη συνέχεια της καριέρας του, τώρα, ο Εμενίκε αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Πέμπτη, για να συνεχίσει το πρόγραμμα που ακολουθεί στο Ρέντη, έως ότου βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Που αναμένεται να είναι πάλι στην Τουρκία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ