ΠΑΟΚ : Μιλάει με Αζεβέδο, περιμένει τον Χουλτ

ΠΑΟΚ : Μιλάει με Αζεβέδο, περιμένει τον Χουλτ

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του ελεύθερου 31χρονου Βραζιλιάνου μπακ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Αζεβέδο και περιμένει να κάνει προσφυγή ο Χουλτ!

Γεννημένος στη Βραζιλία στις 05 Φεβρουαρίου του 1986, ο Μάρσιο Γκονζάγκα Αζεβέδο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς ρίχνουν κλεφτές ματιές στον Νίκλας Χουλτ αναμένοντας να καταθέσει προσφυγή ώστε να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά εναγωνίως τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου, θεωρεί ότι υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο οποίος δεσμεύεται με τους Ουκρανούς με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Δικέφαλου του Βορρά.

Ο 31χρονός αριστερός αμυντικός έμαθε ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Ζουβεντούδε, στη συνέχεια πέρασε από τις Φορταλέζα, Ατλέτικο Παραναένσε, Μποταφόγκο και το 2012 έκανε το μεγάλο βήμα μετακομίζοντας στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μέταλιστ. Εκεί αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, μέχρι το καλοκαίρι του 2014, έχοντας 39 συμμετοχές. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Σαχτάρ Ντόνετσκ η οποία δαπάνησε 4.000.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να γίνει βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της ομάδας έχοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα τις τελευταίες τέσσερις σεζόν μετρά μόλις 16 συμμετοχές.

Παράλληλα οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δεν παραιτούνται από την υπόθεση του ακραίου μπακ του Παναθηναϊκού, Νίκλας Χουλτ, εντείνοντας τις πιέσεις τους προς τον παίκτη προσφέροντάς του φανέλα βασικού και συμβόλαιο που θα ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ ετησίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ